Hogyan lehetne "jelenlétem"?
26 éves nő vagyok, még tavasszal mondta nekem az egyik munkatársam, hogy vannak emberek akik kitöltik a rendelkezésre álló teret, szóval van jelenlégtük, míg mások olyanok, mintha ott se lennének, én szerinte meg ilyen vagyok. Ez szíven ütött mert úgy gondolom minden ellenére igaza van. A minden ellenére alatt ezt értem: van aki kedvel, van aki nem, ez természetes ( amúgy ez a kollégám nem annyira, de ez mellékes)
Akik kedvelnek, azok szerint közvetlen, érdeklődő és nyitot vagyok. Én is ilyennek gondolom magam. Oda merek menni emberekhez, kérdezni, érdeklődni. A hiba ott van, és én is érzem, hogy valahogy mindig feszült leszek beszélgetés közben. Vagy ha nem is mindig, de az esetek 99%ában ( talán csak a legjobb barátnőm, aki előtt ez nincs) valahogy olyan érzés, mitha egyre kisebb lenék, szédülni kezdek, vagy elharapom a nyelvem, esetleg attól félek kifolyik a nyálam...( tudom, furcsa, de már ez is megtörtént)...szóval annak ellenére, hogy nyitot vagok, mégis a szorongó, félszeg, (esetleg kissé antiszoc isÖ csaj képét közvetítem. Pedig tudom, hogy én egy értékes nő vagyok ( tényleg annak gondolom magam), de mégis mást közvetítek.
Mit tehetnék?
bocsánat, tudom, hogy a nyitott két t mégis kétszer is egy t-vel írtam...
amúgy a szereplésekről, beszédektől is írtózom, ha sok ember előtt kell beszélnem, hülye fejhangom lesz...meg sokszor amúgy is az lesz, ha nő a zavar..pedig nem ezt szeretném!
valaki kérdezte privátban, hogy mesléjem el a kifolyt a nyálam sztorit..ízért itt írok, mert reg-kor a rendes nevem adtam meg :)
nos..semmi extra...beszéd közben kifolyt egy kis nyál a számból..ennyi volt. roppant kínosan éreztem magam..amúgy előforult többször is.
köszönöm a linket, de semmit se segít. A miérteket tökéletesen értem, eddig is értettem, már alaposan körüljártam a témát.( E cikknek egyébként csak nagyon csöpp köze van hozzá.)
Az, hogy az elméleti részt megértem, tudom, hogy mi mért van, a gyakorlatban ez a tudás cseppet sem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!