Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit kéne tennem tényleg...

Mit kéne tennem tényleg antiszociális vagyok?

Figyelt kérdés
Nem nagyon birom apiát vokt is egyszer hogy nem emlékeztem nagyonsok mindenre egy estéből ugy meséltek nekem rólaés nagyon szégyellem magam... Aóta nem nagyon birok ránézni sem a piára de van egy társaság akiket nagyon szeretek és szeretnék náluk "bevágódni" viszont nem vagyok egy beszédes típus sem. Tetszik egy fiu onnan de nem tudom hogy mindhatnám el neki mert szinte nem is ismerem... És rég talkoztunk szerintetek? És hogy nekem olyan barátaim vannak akik sosem iszbak és jó tanulók meg ilyenek a legjobb barátnőm is ilyen viszont rajtuk kívül nincs sok barátom.. Azt mondtam mar rám hogy antiszociális vagyok mert mindig hamarabb megyek be és nem beszélwk sokat mit kéne tennem? Mit tegyek hogy birjam a piat?

2015. aug. 14. 23:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szereted a piát, akkor miért írsz úgy mintha részeg lennél?
2015. aug. 14. 23:21
 2/5 anonim válasza:
Ez mióta antiszociálisság?
2015. aug. 14. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmad sincs mit jelent, hogy antiszociális...nagyon nem azt, hogy nem iszik, meg csöndes otthonülős. Nézz utána. [link] Ha nem bírod, akkor ne igyál, vagy mértékkel. Nem kell sok barát, ha az a pár aki van tényleg az. És szerintem ne akarj bevágódni, meg ismerd meg a fiút mielőtt bármit is teszel én személy szerint a belsőt sokkal többre értékelem, mint a külsőt.
2015. aug. 15. 00:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy az. Ha nem akarsz inni, ne igyál és barátkozz olyanokkal akik nem isznak.
2015. aug. 15. 00:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy antiszociális, viszont más téren elég komoly bajok vannak a hozzáállásoddal.
2015. aug. 15. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!