Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mitől van? Antiszociális vagyok?

Mitől van? Antiszociális vagyok?

Figyelt kérdés

Tavaly év végén néha már semmi kedvem nem volt, néha szomorú is voltam.Egyszerűen ültem és bambultam ki a fejemből. Néhány tanár meg is kérdezte mi a bajom de nem válaszoltam.Járok edzésekre és általában az szokott lenni hogy az elején tök vidáman megyek be, de edzés közben mindig lelomboz az edzőm, mert kívülről úgy néz ki mintha meg se próbálnám kijavítani ami nem megy, van amikor már válaszolni sincs kedvem neki. A barátaim szerint antiszociális vagyok. Emiatt van?

(Tudom hogy kicsit értelmetlen a megfogalmazás és bocsi emiatt :D )

2014. okt. 5. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Kamasz kor! :D
2014. okt. 5. 23:43
 2/3 anonim ***** válasza:

nem vagy antiszociális, emiatt ne aggodj! :)

Egyszerűen kamaszkor, vagy van valami speciális oka annak hogy szomorú vagy?

2014. okt. 6. 09:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Különösképpen szerintem nincs oka annak hogy néha szomorú vagyok.Olyankor eszembe jut hogy mások mennyivel jobbak vagy esetleg szebbek mint én meg hasonlók...
2014. okt. 6. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!