Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már antiszociális vagyok hogyan legyenek barátaim meg kapcsolatom meg normális életem?
16 éves vagyok , fiú. Nincsen egy barátom se.
Nem szoktam sehova se menni, kerűlöm a tömeget.
Élni nem sok értelmet látok. De egyik nap azt mondtam hogy milyen jó lenne ha lenne nekem is barátaim, kapcsolatom, később családom. De ezekre nagyából semmi esélyem. De hátha valaki máshogy látja.
Ismerek egy hozzád hasonló srácot,bár neki vannak 'barátai' (menők) Van barátnője is,pedig pont ugyanolyan mint te.:) És mégis egy csomó csajnak bejön,gondolom le sem tudja őket vakarni.Amúgy meg egy ideig a kiszemeltem is volt,csak elég nehéz a helyzete egy lánynak ha ilyen srácba akarna látni:)
Arra akarok kilyukadni,egyszer jön az életedbe egy lány,talán hasonló aki megért,vagy pont egy igazi extrovertált,bőbeszédű csajszi aki kizökkent.Emellett meg a mai barátságok..Nem hagysz ki semmit.
Én is ilyen vagyok, viszont én szeretek egyedül lenni, de néha úgy érzem, hogy már "kicsit" sok.. Nem vágyom sok barátra, ha lenne 2-3 akikre tényleg számíthatok az nekem tökéletes lenne.:)
Szóval a kérdésedre egyenlőre én is keresem a választ.
16l
Én is így vagyok vele
Írj ki egy kérdést hogy akar e valaki ismerkedni és már is lesznek barátaid ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!