Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nagyon ciki?

Figyelt kérdés
Csak,plüssökkel, tudok elaludni.Sokszor mese betét dalokat énekelek,mivel kívülről fújom őket.Ruhatáramban megtalálhatóak olyan felsők aminek füle van.(Emellett vannak nőies ruháim is.) Mások vagy a póktól vagy a bohóctól vagy nem tudom mitől félnek, én tini létemre,egy mesehőstől félek.Le akarom győzni a félelmemet mivel alaptalan mivel ugye nem létezik az a mesehős de mégis valami miatt,én félek tőle kiskorom óta.Nagyon röhejes,hogy ennyire gyerekes vagyok változzam meg?
2016. jún. 8. 20:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Inkább cuki
2016. jún. 9. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!