Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg igaz amit ebben a cikkben írnak?
De a kommentek us igazak: Ha egy zarkozottabb, onbizalomhianyos fiu tetszik, akkor nem fogok varni örökké. Es a lányok is elhivhatjak a fiukat randira. Ugyanazt megtehetjük, mint a fiuk.
/L
(bocs, hogy lányként irtam)
Az utolsó eset talán kérdéses. Azért, mert ha félős a fiú, akkor akármilyen jó is a viszony, nem biztos a dolgában. Mindegyik pontba bele lehetne kötni, mert nem mindenkinek ugyanaz jön be, de az utolsó volt olyan, hogy többeket érinthet.
Egyébként igen, túlnyomóan igaz. Jól összeszedi, hogy mi lehet kínos, ha egy lány közeledik.
Hát, az, hogy buliban részegen rám veti magát az teljesen kizárt, mert én teljesen antialkoholista vagyok és a bulikat is utálom. Ebből következik, hogy nem szívesen ismerkedem olyan lányokkal, akik isznak és/vagy buliba járnak.
19/f
kovezzetek meg de nekem kb a osszesnel fontosabb hogy rendes jo fej csaj legyen, szep seggel mellel stb.
ha ezeket a butsagokat azert teszi mert annyira bejovok neki, akkor adok egy eselyt hogy megismerjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!