Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ciki vagy cuki?
sem ciki sem cuki. Mellesleg már írtál ki ilyen kérdést.
Sok ilyen lányt ismerek az osztályomban, és 5 év alatt kb annyit beszéltünk hogy hanyas teremben leszünk.
Ha így gondoltad, hogy zavar e hogy mindig a megszokott barátaival van, akkor mondom: nem, azt csinál amit akar.
De ha párkapcsolatról van szó, akkor biztos hogy nem mennék bele. Egyrészt ezeknek (legalábbis az osztályomból) még egy "pasijuk" sem volt, mivel senkinek a szemébe se mernek nézni, nemhogy beszélgetni.. mellesleg mivel nem nagyon beszélget más lányokkal sem, és nem megy bulizni se (nem azért mondom, hogy irány bulizni, de engedhetnél magadon) meg úgy anblokk nem mozdul ki a házból sokkal kevesebb esélye van fiút szerezni.
Még egy ilyen fiúval se találkoztam, akinek ez bejött volna.
tisztázzuk: nem bántásként mondtam, csak mint említettem, nap mint nap találkozok ilyen osztálytársaimmal. Most csak a véleményem mondtam el.
Ez persze nem jelenti azt, hogy neked sose lesz pasid, mert mindenkinek eljön egyszer a szerelem, csak nyitottnak kell lenni, figyelmesnek és türelmesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!