Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Édes vagy ciki, ha egy lány nagyon gyakran elpirul?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy már akkor is elpirulok, ha egy olyan fiú köszön aki tetszik, ha pedig még közelebb is jön hozzám, valószínűleg egy paradicsomhoz hasonló színt vesz fel az arcom. Ilyenkor általában nevetni szoktak, én pedig nagyon gáznak érzem, hogy állandóan elpirulok... :/2015. dec. 2. 13:35
1/10 anonim válasza:
Egyaltalan nem gaz... En pl orulnek ha valaki elpirulna tolem... Es szerintem teljesen normalis dolog es cuki meg edesek az ilyen pirulos lanyok ;) szoval nyugi :)
3/10 anonim válasza:
Én is mindig elpirulok, bár még sosem jegyezte meg senkit :)
6/10 anonim válasza:
nem ciki! én is olyan vagyok csak fiúba :)
7/10 anonim válasza:
Nem ciki en is nagyon pirulos vagyok nekem eleg ha valaki olyat ir es mar el is pirultam :) 16/l
8/10 anonim válasza:
Csatlakozom a többiekhez, szerintem is aranyos :)
9/10 anonim válasza:
Szerintem egy nagyon jó tulajdonsáh. Önbizalmat ad a fiuknak és kb mindenkinek bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!