Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ciki? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ciki, hogy sosem volt még kapcsolatom vagy egyáltalán.. Kavarás sem volt, csak kikosarazás de abból elég sok. Fiatalabb és velem egykorú által is.(16/f)

2015. aug. 23. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Csókolóztál már?
2015. aug. 23. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem ciki ;)

Ha nem volt kapcsolata valószínűleg nem csokolozott meg :'D

2015. aug. 23. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Miert lenne ciki?:D lehet h ez fiuknal mas ..de en 16 eves lany vagyok es meg nem is jutna eszembe h esetleg "ciki" lenne
2015. aug. 23. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem ciki, nekem sem volt még :D
2015. aug. 23. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyugi nem ciki.

Igaz nekem is volt alltalanosba "baratnom" de istenem az alltalanos. Semmi olyan kapcsolat nem volt koztunk ami tenyleg hu de nagy kapcsolatnak lehetett volna mondani.

En most vagyok 18 es eletemben az elmult 3 hetben radiztam ugy isten igazabol ami nagyon jol sikerult....

Persze vannak akiknek mar hamarabb is sikerup ezt megtenni

2015. aug. 23. 19:40
 6/6 anonim válasza:
Nem ciki próbálkozz és egyszer csak osszejon
2015. aug. 25. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!