Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne ráírni egy fiúra?
Miért lenne ciki.
Legyél bátor és gyerünk.
A 3-as vagyok. Bocsi a hibákért, telefonról írtam.
Szóval írj nyugodtan. Ha akar ugyanúgy ismerkedni akkor sínen lesz minden. Ha meg nem válaszol akkor majd lesz másik.
A korodbeliek a világ másik felén (vagy itt is párszáz éve) már háborúba mennek, dolgoznak, vagy szerencsésebb helyeken vállalkozást építenek, világbajnokságra készülnek és utaznak. Te pedig fosol ráírni valakire facebookon.
wat
Megtettem :)
#7 Ez legyen a legnagyobb bajom ;)
Én annyit tudok tanácsolni, hogy finoman kérdezz rá az ismerőseidnél, te 10 ből hány pontos csaj vagy, aztán ne közvetlenül utána kérdezz rá azokra a srácokra akik neked tetszenek. Szerintem erre azért van szükség mert ha teszem fel te egy 6 os csaj vagy és rárírsz egy 9 es srácra és neadj isten visszautsít akkor teljesen elmegy az egésztől a kedved, amit meg is értek mert a nőket nem szokták visszautsítani. Ezzel VÉLETLENÜL SEM azt mondom hogy add lejjeb az elvárásaidat, hanem hogy abban a kategóriában próbálj érvényesülni amiben te is vagy és akkor rendben lesz.
Számomra egyébként azért ilyen érzékeny ez a téma mert szerintem a lányok nem nagyon szoktak így ráírni neten srácokra, de egyszer nekem is írt egy és hát, vissza kellett utasítanom mert nem tetszett és a mai napig én érzem magam rosszul miatta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!