Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon arrogáns vagyok viszont...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon arrogáns vagyok viszont helyes, lehet így barátnőm?

Figyelt kérdés
Sokak szerint bunkó, arrogáns, szarkasztikus, beképzelt, nagyképű ember vagyok viszont nagyon Sportos és izmos vagyok, azért így lehet csajom, nem?
2016. jún. 7. 21:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

örülhetsz annak a nyomornak, amiben a mai fiatalok élnek, mert neked kedvez.

Ha rendes vagy/intelligens vagy/kedves vagy/jólelkű vagy, az nem ér semmit manapság jó külső nélkül, amiről pedig többnyire nem tehet az ember, és te leszel a "nyomi".

Ha egy gyatra, sivár, lelketlen, beképzelt és hiú alak vagy, pedig változhatnál, mert a belső hozzáállásán bárki változtathat, de jól nézel ki, te vagy a császár.

Lubickolj benne az egész tizen- huszonéves korosztályoddal együtt. Lubickoljatok, a végén úgyis elmerültök és megfulladtok benne.

Nem irigyellek, csak sajnállak titeket.

2016. jún. 7. 22:05
 12/14 A kérdező kommentje:
A "csajom" alatt azt értem hosszú kapcsolat. Smárolni kb minden nap smárolok valakivel. Egyébként honnan gondolod hogy nem kaptaam visszajelzést? :D mindenki engem tart az évfolyamon a leghelyesebbnek ;) utolsó, nem kell sajnálni mert miért is kéne? :D jól nézek ki, jól tanulok (csak rajzból vagyok 4-es többi 5-ös) és az emberek 70% nagyon bír, akkor mégis mit sajnálsz rajtam? 😂😂😂
2016. jún. 8. 06:52
 13/14 anonim ***** válasza:
mutass hát egy képet akkor ;) hadd lássam mi az a nagy was ist das :)
2016. jún. 8. 08:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
azt sajnálom rajtad, hogy "sokak szerint bunkó, arrogáns, szarkasztikus, beképzelt, nagyképű ember vagy", és nemhogy szépen csendben magadba szállnál, és átgondolnád a hibáidat, sekélyes mődon a külsődért kapott népszerűséggel éred be, és másokat "bénának" tartasz, holott ennél nincs bénább dolog.
2016. jún. 8. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!