Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell nyomulni egy lányra?
Most őszintén :D
Hülyekérdés tudom, de én képtelen vagyok rá az elképzelést se tudom valaki magyarázza el kéremszépen.
Hülyeség ez az "online ismerkedjünk mert ez a divat". Saját tapasztalat. Nem gondolom hogy csúnya lennék (szép se),engem is beszippantott a tinder,mert ha mindenki akkor én miért ne? Komolyan létezik olyan ember aki úgy gondolja itt megtalálja az igazit,vagy legalábbis hosszú kapcsolatot. A lányok ezeken a helyeken érzelmileg szegények,megerősítésre várnak,komoly kapcsolatra nem egy szexpartnerre. A fiúk pedig csak az esti partnert keresik. (Tisztelet a kivételnek aki döntő többségben papucs)
Bulin ismerkedni sokkal közvetlenebb,nem kell részegnek lenni,elég ha oldott a hangulat. Odamész tancolsz vele egy darabig,itt már szerintem leesik a csajnak és ha nem tetszel odébb áll, ha tetszel neki vagy nem tart taszítónak akkor meg folytathatod. Szerintem megkérdezheted a nevét,(ha nem hallanád,hívd félre) mit csinál,hobbi,zene ilyenek. Utána szerintem ha nyomulni akarsz akkor megfogod a derekát,egyre közelebb huzod,és ha meg most sem menekült el,lesmarolod. 😋
Szerintem ennyi még belefér,legalábbis nálam. Dehát mindenkinel más a határ.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!