Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy elkezd nyomulni egy fiú a lányra, és a lány próbálja kerülni az ismerkedést, de ezzel az a célja, hogy megtudja, képes-e érte harcolni valaki? (nem 15-20 évesről van szó)
Figyelt kérdés
2008. szept. 10. 12:53
1/7 anonim válasza:
Előfordul :) De a legtöbbje tényleg nem akar ismerkedni.
2/7 anonim válasza:
van.
ez egy ilyen női becsípődés, hogy értük harcolni kell. persze ha esélyt sem adnak az embernek, hogy kicsit is megismerje őket, akkor miért harcoljuk?
3/7 anonim válasza:
Lehet olyan is,aki azt akarja megtudni,de az is lehet,hogy a túlzott nyomulás nem jön be a lánynak(vagy a fiú sem annyira)ezért ismerkedni valóban nem akar vele.
4/7 anonim válasza:
Előfordul... pl ilyen az egyik barátnőm is. Tetszett egy pasinak (aki jelenleg az én párom), de a lány nem mutatott semmi vonzalmat felé (ezért én léptem), aztán amikor megtudta, hogy összejöttünk, nagyon ki volt akadva, akkor látszott, hogy akar tőle valamit, de már késő volt. De ugyanezt eljátsza minden pasival, szóval ő ilyen. Amúgy pedig szerintem ritka az ilyen lány, általában ha kerülik a pasit, akkor nem is akarnak tőle semmit.
5/7 anonim válasza:
Szerintem azért a fiúk sem szeretnek millió kört futni..csak a kötelezőeket:)
6/7 anonim válasza:
szerintem ez csak abban az esetben igaz,ha közben azért küld biztató jeleket is, és flörtölget csípős megjegyzésekkel fűszerezve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!