Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg egy olyan ember sincs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg egy olyan ember sincs aki járna egy olyan emberrel, aki szinte biztos, hogy meg fog halni?

Figyelt kérdés
2016. jún. 5. 20:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Természetesen ha amúgy rendes, sőt talán picit jobban is ragaszkodnék hozzá ha tudom hogy kevés időt tölthetünk együtt :( (17/f)
2016. jún. 5. 20:39
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát én tényleg nem tudom, elég unalmas lehet esetleg elkapni, azon aggódni, hogy most akkor megfulladok-e vagy hasonlók
2016. jún. 5. 20:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Igy igaz. Csak olyanokkal járnak akik örökéletüek. (Esetleg vámpirok.)
2016. jún. 5. 21:05
 14/18 A kérdező kommentje:
Oké, egy embernek van úgy egy 80 éve, nekem meg max 17 de az már neccesen, ha már mindenki elmondja, hogy nem vagyunk halhatatlanok ennyi energiával már szórakoztathatna is, tényleg nem haragudnék meg érte
2016. jún. 5. 21:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Jártam ugyanilyen helyzetben lánnyal... Egyszercsak otthagyott egyedül. Úgy voltam vele, hogy megérdemelt azt hogy neki is legyen valakije,ha nem is hosszú ideig. :/

15F

2016. jún. 5. 22:09
 16/18 A kérdező kommentje:
15 vagyok
2016. jún. 5. 22:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha ilyen derülne ki a barátomról, akkor biztos, hogy nem hagynám el azért, hogy megkíméljem magam a fájdalomtól. Sőt, minden pillanatot vele töltenék.
2016. jún. 5. 22:48
 18/18 anonim ***** válasza:
#15-ös vagyok. Ha gondolod írj...
2016. jún. 5. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!