Ha minden ember meghal, aki élt akár 1 pillanatot is olyan emberrel egy időszakban aki élt már 1914-ben, és mégsem lesz armageddon mi történik jehova tanúival?
ha mégis lesz akkor jehova tanúinak jóslataiban leírt dolgok fognak történni
ha létezett hófehérke mára meghalt
szóval... mit tesznek (tennének) jehova tanúi ha már minden kétséget kizáróan kiderült, hogy a jóslat téves?
Kimagyarázzák.
Vagy majd "bebizonyítjákv az újabb ismereteik alapján azt a mindenki más számára nyilvánvaló tényt, hogy az 1914-es év téves adatokon és számításokon alapul. 1976-ban sem jött el az Armageddónn mégis itt vannak...
"..mi történik jehova tanúival?"
Senki sem akadályozhatja meg Krisztust, hogy átvezesse földi népét Armageddonon és bevigye az új földre:-)
Jelenések 7:9,13,14
Ezek után láttam, és íme, egy nagy sokaság, melyet senki nem volt képes megszámolni, minden nemzetből, törzsből, népből és nyelvből; és a trón+ előtt és a Bárány előtt álltak, fehér köntösbe öltözve, és a kezükben pálmaágak voltak.
„Kik ezek, akik fehér köntösbe vannak öltözve, és honnan jöttek?” Én pedig azonnal ezt mondtam neki: „Te tudod, uram.” Ő pedig így szólt hozzám: „Ezek azok, akik kijönnek a nagy nyomorúságból, és megmosták köntösüket, és megfehérítették a Bárány vérében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!