Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá, hogy több időt töltsünk együtt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van az osztalyban egy fiu, aki elegge bejon. Igyekszem beszelgetni vele, a tarsasagaban lenni, de nem feltunoen. Peldaul ha megy valahova a barataival en is szoktam csatlakozni. A tobbiek szerint nem feltuno hogy tetszik nekem, remelem o sem tudja. Hogyan kozeledjek fele, hogy ne nyomuljak, de eszrevegyen vegre, és ne csak egy legyek a tomegbol? Igyekszem mindent megtenni de a hulye vihogos baratnoi elegge behataroljak a lehetosegeimet...
Nagyon koszonom a segitseget! 13/L
2016. máj. 30. 20:53
1/5 anonim válasza:
Kérj segitséget a tanulásban vagy mond azt h nincs kivel elmenned valahova es h ő eljonne e veled..
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi próbálkozom majd
2016. máj. 30. 22:18
3/5 anonim válasza:
Nekem is ez volt, én is így éreztem. Én megpróbáltam valahogy kimutatni, hogy tetszik nekem. Órákon gyakran ránéztem, próbálkoztam hogy észrevegye, hogy nem közömbös számomra. Végül az egyik haverja elkezdett kérdezgetni hogy nekem ki tetszik, nagy nehezen bevallottam neki. Aztán elmondta a kiszemeltemnek. Kb két nap múlva rámírt hogy én is tetszek neki, és most együtt vagyunk. :)
4/5 anonim válasza:
ha mind2-en fent vagytok fb-n akk ott beszelgessetek
es a 3. kommentelonek csak annyit hogy ahoz mazl kellet
5/5 anonim válasza:
ha mind2-en fent vagytok fb-n akk ott beszelgessetek
es a 2. kommentelonek csak annyit hogy ahoz mazl kellet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!