Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom focizik ( kisebb csapatban) csak hobbiból. Mégis úgy érzem, h ha én vagy a foci, azt választaná! Szeret imád ezért sem értem. Egyszer kértem meg, h egy péntek délutánt töltsünk együtt, mint régen és kiakadt. Ez normális?
A foci nemcsak labda rugdosás. Ott van egy remek társaság, legjobb testmozgás.
Fejezzétek már be lányok, hogy próbatétel elé állíttatok állandóan minket. egész hétvégét együtt tudjátok tölteni, neki meg igénye a mozgás/ kikapcsolódás. ebbe nincs semmi, arra az időre te is találj magadnak hobbit, pl menny el kondizni, futni :P
Nem, nem normális, hogy pusztán azért, mert a szerelme megkéri, hogy legyenek együtt, kiakadt.
Sajnos igen, nála te a listán jóval a foci mögött vagy...
ha tényleg szereted, tartsd tiszteletben a foci iránti szeretetét. ne úgy fogd fel, hogy "ha választás elé kéne állítanod..." ha szereted meg sem fordul a fejedben, hogy ilyet tegyél. gondolj bele, hogy a tv-ben a híresebb sportolóknak is vannak barátjaik/barátnőik, pedig nekik nem heti 3 edzésük van:) fogadj meg egy jó tanácsot: támogasd mindig, tedd mindig azt ami neked is jól esne, hiszen lehet, hogy egyszer neked lesz szükséged majd az ő támogatására:)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!