Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pityesz93 kérdése:

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Megismertem a munkahelyen 1 lányt, van barátja de megcsalta a fiuja (elméletileg, még nem bizonyított), nagyon aranyos kedves , ellehet hülyülni vele, nem az a bomba nő de nem is az számít...nagyon megkedveltem és lehet, hogy többet szeretnék.. úgy érzem, de én nem tudom ,hogy ő mit érez, ha érez egyáltalán valamit irántam, lehet , hogy mindenkivel ilyen helyzetben? Ha elé állok és megmondom ,hogy megkedveltem picit jobban akkor lehet.. hogy már nem viszonyulna így hozzám... de nem akarom elrontani :S

2016. máj. 21. 18:50
 1/6 anonim válasza:
Szia szerintem kérdezd meg tőle lehet ő is ugyan igy érez akkor egész életedben bánni fogod hogy nem kérdezted meg én is igy jártam egy próbát meg ér
2016. máj. 21. 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Sztem mondd el neki, h mit gondolsz róla.
2016. máj. 21. 19:02
 3/6 A kérdező kommentje:
:/ félek, hogy ha ő nem így gondolja ahogy én .. akkor utánna más szemmel néz majd rám és nem fog velem foglalkozni :(
2016. máj. 21. 19:08
 4/6 anonim válasza:
Döntsd el h mindenképp azt akarod h több legyen vagy megelégszel a barátságával. Ha az előbbit választod akkor mondd el neki mert ha nem akkor túl sokat emészted magad rajta amit később megbánhatsz mert annyi idő alatt mással is találkozhattál volna meg másra is fordíthattál volna időt viszont ha jó barátok vagytok és neked ez is elég akkor hagyjad. Mellesleg én elmondanám neki mert egy ugyanilyen helyzetben voltam mint te és nem tettem meg mikor meg kellett volna :). Remélem segítettem
2016. máj. 21. 19:40
 5/6 A kérdező kommentje:
igen segített , vissza gondolva nem rég kérdeztem meg 1 lányt akivel majdhogynem ugy voltam , " lett volna e a barátnőm " és azt mondta h lehetséges tehát.. :D nem lett volna esélytelen, megfogom kérdezni :) hogy ö mit gondol
2016. máj. 21. 19:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Elmondtam, de nem kellett volna :/ most már nem merek még elé se kerülni :S Nem kell nekem nő.. jó leszek én egyedül is....
2016. máj. 24. 01:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!