Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányok kellenek a fiúknak? Mi a mostani ideál?
Figyelt kérdés
#szépség #okosság...
2016. máj. 21. 00:38
41/55 anonim válasza:
15 a legjobb kor ;)
Az én ideálom a sportos (nem, nem a ronda kigyúrt), de nem kergetem el ásóval, ha netán mégsem az.
42/55 anonim válasza:
Hogy a ge cibe jött 2 nap alatt ennyi válasz, és egy balfa sz felszedési próbálkozás????
nekem a... a külső mindegy... főleg... de azért a melle ne legyen lapos. Gyakorlatilag csak a belső számít. Ha ott jó vagy akkor nyert ügyed van mindenkinél. (humoros optimista céltudatos spontán) nem mintha egoista lennék, de mindenki magából indul ki. 16/F
43/55 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :D szerintem a belső tulajdonságaim amiket felsoroltál, megvannak...bar mások szerint a kinézetemmel sem lenne baj...de mégsem vagyok "kapós" :/
2016. máj. 31. 20:05
44/55 anonim válasza:
Minden belső tulajdonság nagyjából tükröződik egy ember külsején is./hacsak nem zárkózott valaki nagyon/ Ezért lehet külsőségek alapján leolvasni elég sok belső dolgot. És ezért esnek bele sokan valakiben látásból. Ergo külső nagyon is sokat számít, de nem úgy mint milyen ruha van valakin(mondjuk ez azért kis mértékben), vagy mennyire van felvakolva, hanem a megjelenése, testbeszéde.. Nyilván aki nagyon vakolva van nincs önbizalma, aki semennyire, az meg nem tudja értékelni magát semmiben általában.. Aki foglalkozik magával valamennyire(mert el nem hinnéd mennyi belsőség tükröződik ebből is), és a testbeszédével jól tükrözi személyiségét, arra valaki előbb utóbb rá fog harapni..
45/55 A kérdező kommentje:
Értem:) na akkor: tehát 15 éces vagyok, picit szoktam festeni magam ami azt jelenti hogy leginkább szempillaspirál (néha szemceruza és ha van pár pattanás az arcomon akkor egy kis fedő alapozó, de szerencsére nem sokszor van rá szükségem), körmömet nem festem, műköröm kizárt ( legalábbis meg) de szépen le szoktam reszelni hogy egy kis alakja legyen és persze rendbe teszem. A hajam sötétbarna,vállig érő, szemem is barna, bőröm nem épp egy hófehérke, olyan átlagos, 165 cm és 51 kg vagyok. Szeretem az állatokat ( főképp kutya), szeretek takarítani, sütni, szeretem a viccet (határtalanul), a romantikát, könyveket olvasni(de nem vagyok moly :D) az izgi dolgokat, szeretek játszani, a sebességet( a veszélyt)...És elég Sokat mosolygós vidám típus vagyok :)
2016. máj. 31. 20:41
46/55 anonim válasza:
Merre laksz? Elmegyek érted:D Amúgy szerintem ez pont egy olyan ideál ami sok srácnak bejön:D Nekem legalábbis patent, mondjuk azért úgy jobb a dolog, ha én magam látom a saját szememmel ezeket a dolgokat.:)
47/55 A kérdező kommentje:
Hát persze hogy jobb :) csak úgy tdhatod meg ;) egyébként derbreceni vagyok :D
2016. máj. 31. 20:59
48/55 anonim válasza:
Jellemző, pont az ország másik fele:D Mondjuk amúgy is fiatal vagy hozzám képest:D Csak egy kis kitartást, hamar észre fognak venni;D
49/55 A kérdező kommentje:
Így szokott lenni :) remélem igazat beszélsz :/ és köszönöm: D
2016. máj. 31. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!