Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fúk! Nektek bejönne egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fúk! Nektek bejönne egy ilyen lány? *-*

Figyelt kérdés

Tudom leírás alapján nem lehet megítélni, de kiváncsi vagyok. [14/l]

Külső: Kb. 173 cm, nem annyira vékony :/. Barna szem, barna haj. Mindenki azt mondja, hogy szép vagyok, de magamat nem tartom annak. Sokan a szemembe szerettek bele :D. Elég nagy kezem van :'D.

Belső: Kedves, aranyos, jófej, hülye, őrült :'D...

Tudni kell rólam, hogy tudok komoly lenni, de ha bírják az emberek a hülyeségeim, akkor nagyon hülye és őrült vagyok. Szeretem megnevettetni az embereket. Ugyanakkor nem szeretem, ha valakinek rossz kedve van. Azt egyből elkezdem felvidítani és próbálok neki segíteni. Vágyom a szeretetre és arra hogy egy fiú kimutassa, hogy szeret. Haverom vadtittának hív :''D. Múltkor azt mondta, hogy anyatigris vagyok, mert amint megtudtam, hogy szakított vele a barátnője, én jobb kedvre akartam deríteni. Nem vagyok bunkó. Próbálom mindig azt tenni, ami a másik félnek a legjobb. Egyenlőre ennyit ha valami érdekel titeket nyugodtan kérdezzetek! :D

2016. márc. 20. 22:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
wow pontosan ugyan ilyen vagyok csak fiuba O.O ha az anyatigrist nézzük ez mondjuk gáz :D de én elképzelni sem tudnék jobbat *-* 17/F
2016. márc. 20. 22:42
 2/21 A kérdező kommentje:
Úgy értve anyatigris, hogy egyből fel akarom vidítani és nem szeretem látni hogy szenved :D.
2016. márc. 20. 22:44
 3/21 anonim ***** válasza:

Ha fiú lennék, tuti:D

De hasonlítok rád egy kicsit...:)

2016. márc. 20. 22:44
 4/21 anonim ***** válasza:
#1 vagyok igy meg aztan teljesen ugyan olyan vagyok :D
2016. márc. 20. 22:46
 5/21 anonim válasza:

Szerintem be. Bár olyan magas mint én vagyok :D ( 173 vagyok én is )

17/F

Egyébként mit jelent az, hogy nem annyira vékony? Ha nem akarsz képet küldeni, mondj valami hírességet, akire rá lehet keresni ( szigorúan alkat ).

2016. márc. 20. 23:00
 6/21 anonim ***** válasza:
Bejönnek 16/F :)
2016. márc. 20. 23:05
 7/21 anonim ***** válasza:
Szoszo.18F
2016. márc. 20. 23:10
 8/21 anonim ***** válasza:

Igen 😊

17/F

2016. márc. 20. 23:44
 9/21 anonim válasza:

Igen:D

De még mindig a sorozatgyilkos darabol egyenlőre..:)

2016. márc. 20. 23:48
 10/21 A kérdező kommentje:
Éppen a májamat lopja :/
2016. márc. 20. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!