Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-16 éves fiúk nektek bejönne egy ilyen lány a leírtak alapján?
Figyelt kérdés
175-177 cm között mozgok jelenleg.Szőke hajam és zöld színű szemem van.Belsőre:megértő vagyok kissé fárasztó vagyok,romantikus típusú vagyok.Nagy Green Day meg egyéb rock banda fan vagyok...2015. dec. 3. 15:57
1/12 anonim válasza:
Tökéletes vagy :D énis magas vagyok, megértő, néha énis kikészítem az embereket, romantikus vagyok, és rock/alternatív rock fan.
2/12 anonim válasza:
Nem tul sokat mondtal de leirtak alapjan... Egy kis ismerkedes utan valoszinuleg igen... :D
4/12 anonim válasza:
A súlyt kifelejtetted. Vajon miért.
5/12 anonim válasza:
Bármit is ír itt bárki kérdésnek, illetve válasznak, az egyátalán nem lesz hiteles...
Nekem sokkal jobban jönnek be a barnák... Mondtam is régebben, hogy szőke csaj tuti nem kell... Mostmeg szőke a csajom...
Nem mindenkinek jelenti ugyanazt a romantika.
Zenei ízlés meg tökmindegy, kivéve ha az alapján élesz (én rapet halgatok, és bizony eléggé követem is a stílust, van aki imád, van aki utál, ez így van rendjén)...
6/12 A kérdező kommentje:
A Súlyt azt csak véletlenül felejtettem ki :S
63 kg amúgy :D
2015. dec. 3. 17:31
7/12 anonim válasza:
Szimpatikus vagy így elsőre. Igen, bejönne. :)
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. dec. 3. 21:00
9/12 anonim válasza:
Be jön.
ui: Éljen az angol humor!
10/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mellesleg, nekem tetszik a személyiséged, főleg az, hogy rockot hallgatsz, nem a mai elektronikus "tuc-tuc" zenéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!