Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányok kellenek a fiúknak? Mi a mostani ideál?
Ezt másik kérdéshez írtam le régebben, de minden ilyen kérdésre válaszol szerintem:
Fiúk általában a külsőségeket nézik eleinte. Érdekes személyiségnek azokat a lányokat mondanám, és szerintem a fiúk/férfiak nagyobb része is, akiknek színes, és attraktív a testbeszéde, tehát kihúzza magát, sokat mosolyog, amikor a barátnőivel van sokat nevetnek, amikor a társaságomba van, akkor kicsit félénk, viszont általánosságban határozott, ha látom, hogy próbál elcsábítani(1-1 pillantással, vagy csak hogy szimplán rám mosolyog), az is előnyös..:D Ha látom hogy egyedül is megállná a helyét az életben. Továbbá még ha érdeklődik felém néha-néha egy egy pillantással, hogy éppen mit csinálok, vagy ha nevet amikor próbálok poénkodni.. Akin látom, hogy mindig vagy majdnem mindig pozitív..:D Illetve mindezek mellett a jó alak(ez relatív, mindenkinek más), szép arc(egy önfeledt mosoly nagyon sok arcot széppé tud tenni), feszes fenék, nem túl nagy mell stb.. De a legeslegelső benyomás az tényleg a külsőségek, hogy mennyire ápolt, mennyire foglalkozik magával külsőre(ha túlzottan is az hátrányos, ha semennyire az is), hogy milyen illata van, az arcjátéka(tehát hogy látni rajta, hogy minden okés vele) meg ilyenek..
Már én is leírtam de szintén minden ilyen kérdésre válaszol:
Engem mindig egy lány mosolya tud igazán elbűvölni. Ha szép a mosolya akkor az már hatalmas plusz pont. Emellett ne legyen duci, de ne is anorexiás. Én nem szólok meg senkit ha kicsi a melle mert arról nem tehet, azért mondjuk a feneke fel tud izgatni ha szép formás. Öltözködjön jól, de ne kövessen minden b**i trendet. Mivel 8 évet énekeltem kórusban és sokat jártunk is versenyekre, az lenne a legjobb ha a hangja is tiszta lenne, de ez már ilyen szőrszál hasogatás.
Na és akkor írjunk a belsőről is mert az fontosabb:
Legyen kedves, ne legyen nagyon visszahúzódó, de ne is legyen a középpontban mindig, legyen romantikus, fogadjon el olyannak amilyen vagyok, legyen vicces, jófej, szeresse az állatokat, szeressen engem, élvezze, hogy modellnek "használom" (fotózok), ne k..válkodjon, ne legyen túl féltékeny, egy kicsi azért kell, szeresse ha megcsókolom és ő is szeressen megcsókolni, legyen vidám, intelligens, legyen bújós de ne vigye túlzásba, lehessen vele hülyülni, ne rágjon be mindenen, nagyjából ennyi jutott eszembe.
15F
Ne rakja ki főleg ha nincs mit...
Legyen vékony de ne csontváz, kicsit sportos kicsivel, váll alá érő haj, első ránézésre tűnjön "ártatlannak",
Belső: adja magát, legyen kedves, okos(de ne okoskodó), tőlem káromkodhat de ne vigye túlzásba és közösségben azért tartsa magát.
Köszönöm mindenkinek aki komolyan vette a kérdésemet! Persze tisztában vagyok azzal, hogy mindenkinek más az ízlése, de pont ezért kérdeztem, hogy tudjam kinek milyen lány jön be hátha magamra ismerek :D
ja amúgy 15 vagyok ;)
"Persze tisztában vagyok azzal, hogy mindenkinek más az ízlése, de pont ezért kérdeztem, hogy tudjam kinek milyen lány jön be hátha magamra ismerek :D "
- És akkor miért nem ezt kérdezted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!