Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Éreztétek már azt, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már azt, hogy szeretnétek párkapcsolatot, de valahogy mégse álltok készen rá?

Figyelt kérdés

Érdekesen sikerült megfogalmaznom a kérdést, de remélem érthető... szóval vágytok a szerelemre, a társas életre, de pl nincs kiszemelt, és nem tudnátok magatokat elképzelni egy kapcsolatban..

Én elég régóta ezt érzem, nekem még sose volt kapcsolatom, az esetleges lehetőségeket is elutasítottam.

2016. máj. 17. 19:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Az más ha ugyanazért a személyért..

Azt mondják, felmelegítve csak a töltött káposzta jó. Szerintem van benne valami. :D :)

2016. máj. 17. 21:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát én a hús levest is szeretem :))) De igen , azzal az említett barátnőmmel rokonok is vagyunk de amint látható nem hasonlítunk habár próbáltam bele nevelni kicsit az én észjárásomból de eddig kevesebb sikerrel , habár most kezd kilábalni a bajból ,így büszke vagyok rá :) De megváltoztatni se akarom de azért jó látni hogy fejlődik :)
2016. máj. 17. 21:16
 13/16 A kérdező kommentje:

Testvérek között is akkora ellentétek lehetnek.. a természet furcsasága. :D

Tanácsokat adni mindig lehet, és néha szükséges is. :) Tanulni a hibákból, akár máséból, akár a sajátból. :)

2016. máj. 17. 21:25
 14/16 anonim ***** válasza:
A természet szereti szívatni az embereket :)) És igen tanácsokat adok én is rendesen de kapok is :) viszont úgy vélem én is hogy inkább a saját hibáinkból tanulunk, mert az mégis fájdalmasabb mint másé :)
2016. máj. 17. 21:29
 15/16 A kérdező kommentje:

Az biztos. :))

De a legjobb, ha nem fogadod el mások tanácsát, és rájössz, hogy igazuk volt. :/ Na abból lehet a legtöbbet tanulni. :D

2016. máj. 17. 21:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Te valami nem normális ember vagy...ennyit mondok...GG :D

2016. máj. 17. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!