Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már azt, hogy szeretnétek párkapcsolatot, de valahogy mégse álltok készen rá?
Érdekesen sikerült megfogalmaznom a kérdést, de remélem érthető... szóval vágytok a szerelemre, a társas életre, de pl nincs kiszemelt, és nem tudnátok magatokat elképzelni egy kapcsolatban..
Én elég régóta ezt érzem, nekem még sose volt kapcsolatom, az esetleges lehetőségeket is elutasítottam.
Az más ha ugyanazért a személyért..
Azt mondják, felmelegítve csak a töltött káposzta jó. Szerintem van benne valami. :D :)
Testvérek között is akkora ellentétek lehetnek.. a természet furcsasága. :D
Tanácsokat adni mindig lehet, és néha szükséges is. :) Tanulni a hibákból, akár máséból, akár a sajátból. :)
Az biztos. :))
De a legjobb, ha nem fogadod el mások tanácsát, és rájössz, hogy igazuk volt. :/ Na abból lehet a legtöbbet tanulni. :D
Te valami nem normális ember vagy...ennyit mondok...GG :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!