Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Éreztétek már azt, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már azt, hogy szeretnétek párkapcsolatot, de valahogy mégse álltok készen rá?

Figyelt kérdés

Érdekesen sikerült megfogalmaznom a kérdést, de remélem érthető... szóval vágytok a szerelemre, a társas életre, de pl nincs kiszemelt, és nem tudnátok magatokat elképzelni egy kapcsolatban..

Én elég régóta ezt érzem, nekem még sose volt kapcsolatom, az esetleges lehetőségeket is elutasítottam.

2016. máj. 17. 19:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én szeretnék, de nem lehet, valamint ez nem is nekem való. Nekem nem való kapcsolat.
2016. máj. 17. 19:21
 2/16 anonim ***** válasza:
Jeeeh pacsi :)) Pontosan voltam én is ebbe a helyzetbe, nem voltak komoly kapcsolataim, igazság szerint már az elején meguntam a dolgokat ezért nem is erőltettem őket, néha így érzem jó lenne valaki ,de eddigi tapasztalataim szerint megunnám őket...azt hiszem ez azt jelenti nem voltam még szerelemes:)) Néha vágyom rá , utána meg egyszer csak elmúlik és rájövök hogy lehet csak nyűg lenne..
2016. máj. 17. 19:54
 3/16 anonim ***** válasza:

De bezzeg az egyik kérdés alatt megkérdezted a kérdező lánytól hogy: Leszel a feleségem cica?

Skizofrén vagy ,vagy micsoda?:D

2016. máj. 17. 20:11
 4/16 A kérdező kommentje:
#2: szinte ugyanez a helyzet nálam is, csak neked sikerült pontosabban fogalmaznod :D
2016. máj. 17. 20:19
 5/16 anonim ***** válasza:

Hármas, a nevem eléggé összekeverhetetlen és egyedi, mint nagyon. De neked sikerült összekeverni valakivel, GG! :D

.

.

.

.

.

.

.

.

De most a kedvedért gondolkodtam a dolgon és egyszer mondtam valakinek, hogy "leszel a feleségem? :DDDD" (macska nélkül), aztán ő értette a poént, de te komolyan vetted. Ugyanott vagyunk, ismét GG! :D

2016. máj. 17. 20:27
 6/16 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Ne aggódj kérdező nem csak ketten vagyunk ebben a szituációban, van még pár barátnőm aki hasonlóan érez, viszont van olyan barátnőm is aki mióta ismerem folyton szerelemes valakibe :) Szóval szerintem nem kell siettetni , eljön majd a mi időnk is :) Vagyis szerintem érezni fogjuk hogy mikor lesz itt az ideje a megfelelő személlyel.

2016. máj. 17. 20:31
 7/16 A kérdező kommentje:

Remélem úgy lesz. :)

Lehet az se jó, ha valaki könnyen szerelembe esik. :)

2016. máj. 17. 20:38
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem mondod? :) Nem tudod hány éjszakát hallgattam végig és vigasztaltam mert az egyik első látásra szerelemre kapcsolta nem úgy sikerült mint ő akarta volna :) Ezeket nevezzem én fellángolásnak, de hiába mondom neki vagy 6 éve nem nagyon akarja megérteni...na mind1 őt is kell szeretni :)
2016. máj. 17. 20:50
 9/16 A kérdező kommentje:

Persze, nem lehet mindenki egyforma, neki legalább lesz valamennyi tapasztalata. :)

Szóval mindennek van pozitívuma és negatívuma is. :)

2016. máj. 17. 20:58
 10/16 anonim ***** válasza:

Igen lenne neki ha nem mindig ugyanazért a személyért epekedne :)

De igazad van :)

2016. máj. 17. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!