Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beavassam a szüleimet?
Megismerkedtem egy fiúval,akivel bejövünk egymásnak.Szeretnék találkozni,de az én szüleim nem tudnak róla,ő neki a szülei pedig nem állnak úgy,hogy megtehessék maguknak ezt az utazást.Nem akarom megbántani és hülyíteni mivel nekem fontos,szeretnék vele lenni.Már elég régóta tart,de még nem volt, merszem a szüleimnek elmondani.Félek,hogy elveszítem ha nem mondom el a szüleimnek,az pedig nagyon nem akarom.Eltudnának vinni kocsival, a szüleim.Az előző barátomat se szerették nagyon féltenek,de nekem nagyon sokat, jelent ez a fiú és nem csak játszadozni akarok vele.Hogy vegyem rá,hogy őket,hogy elengedjenek, akár egy találka erejéig?
17/L,20/F
Nem biztos, hogy smucig a srác, nem kell rögtön elítélni... Leírta a kérdező is, hogy nem állnak úgy anyagilag, szerintem biztosan menne a srác is, ha megtehetné, de sajnos minden pénzbe kerül.
A kérdésedre pedig én azt mondom, hogy beszélj a szüleiddel, mond el nekik, hogy neked fontos a fiú és nagyon szeretnél vele találkozni. Remélhetőleg megértőek lesznek veled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!