Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy győzzem meg a szüleimet,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem meg a szüleimet, hogy előbb találkozhassunk?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akit nagyon szeretek, bár még nem találkoztunk. Eleinte a szüleim ellenezték a kapcsolatot, és nem akarták megengedni, hogy a valóságban is együtt legyünk. Hosszas győzködés és próbálkozás után azonban, nagy nehezen kiharcoltam, hogy szeptemberben összehozzunk egy első randit. Viszont ezt én is, és a barátom is rettentően soknak érezzük. Itt lesz az egész nyár, (igaz, hogy ő dolgozik) de nekem tenger időm felszabadul. Nem kell iskolába se járnom, ősszel pedig keményen kéne újra tanulnom, így az a pár hónap nem túl előnyös a szerelemre.

Csak nem tudom, hogy érhetném el, hogy ezt anyáék is belássák, és hamarabb találkozhassunk.

2016. máj. 11. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
baker a fiu dogozik, szóval nem lehetsz anyira fiatal, mi a fax van?? ember talán időseb a pasi mit apud vagy valami mafiafőnök, mert amugy nem értem
2016. máj. 11. 16:43
 2/9 A kérdező kommentje:
??? Miért lenne maffiafőnök? :D És nem, apámnál sem idősebb, csak nálam. :)
2016. máj. 11. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Sehogy. Anyádék azért "engedték meg", hogy szeptemberben találkozz vele, mert úgy vannak vele, hogy addigra úgyis elfelejted, meg a szádat is befogod, mert "meg van engedve" és nincs miért siránkoznod. Úgyhogy nem hagyják majd előre hozni. Úgy csinálják, mint az okos lány. Engedték is meg nem is.
2016. máj. 11. 20:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Az én szüleim nem olyanok, sőt tudják, hogyha eddig vártunk, akkor tovább is fogunk. Ráadásul ez egy komoly kapcsolat. Nem olyan, amit csak úgy elfelejt az ember. Inkább arról van szó, hogy szeretnék ha a szerelmem még türelmes lenne egy ideig. De ez nekem is nehéz... :/
2016. máj. 12. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Komoly kapcsolat, de még nem is láttad? Milyen "kapcsolat" az, amiben még nem is találkoztatok egymással? Ennyi erővel járhatnál egy iPhonnal is, a Siri nevű alkalmazás is elbeszélget veled szívesen. Most komolyan kislány, te olyan, de olyan buta vagy...

Ha te nem is felejted el, akkor majd ő talál valakit magának a nyáron, és felejt el téged.

Mondom, anyádék ezt pontosan tudják, de legalább is reménykednek benne.

Ennyi.

2016. máj. 16. 19:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Már ne is haragudj kedves utolsó, de nem az agyi képességeim értékelésére voltam kíváncsi, a lekezelő stílusod pedig egyenesen felháborít. Kislánynak majd a saját gyerekedet szólítsd! Köszi!

A helyzetről valójában semmit nem tudsz, fogalmad sincs arról, hogy milyen nehéz amikor két ember külön országban él. Így nem lehet pikk-pakk összehozni egy randit. Tudod erre az esetre találták fel a webcamera nevű szerkezetet, amelyen keresztül láthatják egymást a felek.

Egyébként régen én is szkeptikusan álltam a netes szerelmekhez, míg rá nem jöttem, hogy ez egy nagyon is létező és valós fogalom. Ha veled is lett volna ilyen, most tudnád.

Ja mellesleg a kioktatásom helyett inkább érdemben próbálj hozzászólni a kérdéshez. Csak mert hasznos tanáccsal nem igen láttál el!

2016. máj. 17. 08:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Benézted, 8 éve élek házasságban a neten megismert férjemmel. De ami neked van, az nem kapcsolat és nem szerelem. Az színjáték az interneten.
2016. máj. 18. 12:32
 8/9 A kérdező kommentje:

Persze, de akkor ha jól értelmezem, a ti kapcsolatotok is innen indult... (Egyébként amit írtál, kezelhetem fenntartásokkal is).

Szerintem akkor tudod, hogy van olyan, hogy az ember találkozna a másikkal, de ennek fizikai korlátai vannak. Ettől függetlenül jelenleg úgy érzem, hogy valamennyire ez is elegendő, illetve több, mint a semmi. Nyilván ez a kapcsolat (ami színjátéknak szerintem nem nevezhető) egy igazi találkozás után, sokkal valóságosabbá válik majd.

2016. máj. 19. 12:46
 9/9 anonim válasza:

Kedves kérdező.

Voltam olyan helyzetben mint te. A lány kit hamarabb ismertem az interneten meg (egy másik ismerősöm által), vele nagyon nehéz volt elérni az első találkozást. (Én itt ő Szerbiában élt és mellesleg én is ott születtem :) )

Persze nálam nem kellett szüleimtől tartani, inkább nála voltak féltőek.

Szerintem próbáld meg kifejteni a szüleidnek, hogy nyáron lenne több időtök a megismerésre személyesen.

A szüleid azért állnak így ehhez szerintem, mert régebben még ilyen nem volt és ezt nagyon sokan nem szokták előnyösnek tartani. (Persze én is jobban preferálom azt, hogy inkább személyes megismerés legyen, de mint írtam, voltam ilyen helyzetben.)

Bátran higgadtan beszélj a szüleiddel, fejtsd ki mindazt amit szeretnél és ha engedik, akkor öröm ha pedig nem, akkor meg kitartást kívánok! :)

21F

2016. máj. 31. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!