Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 13 éves lány vagyok. A barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves lány vagyok. A barátom úgyszint 13 éves. Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy átjöhessen?

Figyelt kérdés
Szóval. Mind a ketten 13 évesek vagyunk. De ő nem az a tipikus mai kisfiú,hanem olyan,aki ugyan úgy szeret,mint én őt,és tudom hogy nem AZT akarja. El is mondtam a szüleimnek,nem is bánják még ugyan személyesen nem ismerik,de szimpatikus nekik. Viszont innen kb másfél órára lakik,és amikor elmondtam nekik hogy hadd jöhessen át,nem nagyon engedték.Mert azt mondták,hogy még csak 13 vagyok,és nem akarnak "fiut a házhoz".! Viszont tudom hogy Ő milyen,és élőbe nagyon kedves és nem akar tőlem semmit,csak hogy legalább együtt hülyéskedhessünk kicsit. Hogyan érhessem el,hogy megengedjék,hogy legalább pár órára átjöhessen??

2015. dec. 10. 15:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mondd nekik, hogy legalább alkalmuk lenne megismerni
2015. dec. 10. 15:59
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt soha nem értem, hogy a szülők, miért gondolják azt, hogyha egy fiú átmegy egy lányhoz, akkor ott VALAMI lesz...Ez olyan hülye hozzáállás. Szerintem mondd azt a szüleidnek, hogy még csak 13 évesek vagytok,mégis mi történhetne? és csak szeretnétek beszèlgetni, együtt eltölteni az időt. Reméljük meg fogják érteni :)
2015. dec. 10. 16:16
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,és ezt én sem értem. Semmi OLYAN nem lenne,csak beszélgetnénk,filmeznénk,maximum megölelném,ha megmerném de mondtam nekik hogy ugyan olyan lenne mintha átjönne egy osztálytárrsam. De nem nagyon hat rájuk.. :(
2015. dec. 10. 16:26
 4/18 anonim válasza:
hát figyelj, én megértelek jártam ebben a cipőben, és most 3 évvel később értettem meg, hogy már van komoly kapcsolatom. egy szülőnek ez nagyon nehéz, és még csak 13 vagy, elég fiatal. velem ugyanez volt, azt hittem a szüleim sose engedik majd hogy ha lesz barátom átjöhessen, de most hogy 16 vagyok megengedik kedvesen fogadják. hidd el azt itt a gázos hogy fiatal vagy és még nagyon féltenek. de ha más nem kérd meg hogy hívják meg egy ebédre hogy megismerhessék, onnan meg már meg lesz engedve egy film vagy valami
2015. dec. 10. 17:57
 5/18 A kérdező kommentje:
Hát igen csak annyi a baj,hogy csak akkor tudunk találkozni ha ekengedik ide. Viszont ezt nem nagyon akarják megengedni.:(
2015. dec. 11. 15:44
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira nagyon felnőttek, tapasztaltak és jó szülők lennének, azt is tudnák, hogy a gyereküknek ez baromira rosszul esik

Nem azzal van a baj hogy féltenek, (viszont az ellen nincs mit tenni hiába a a jó érvek)

Szerintem félnek attól inkább, hogy ez az egész majd elmegy valami nagyon rossz irányba, esetlegesen attól, hogy egy év múlva meg már nem csak átjárkálás, hanem szex

De nem látok bele a szülők fejébe, ezt csak te oldhatod meg :)

Sok sikert legyetek boldogok

2015. dec. 13. 11:36
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönjük,és egyébként én is megértem a szüleimet de egyikőnk se én se a barátom nem vagyunk olyanok inkabb együtt tvnenk meg gépeznénk és egyikünknek sincs OLYAN a fejébe inkabb csak hülyülnénk meg csak ugy tudnám látni ha eljönne és már nagyon hiányzik. Ittalvásról vagy ottalvásról még 16 se beszélnénk. Éppen ezért nem értem a szüleimet..
2015. dec. 13. 14:31
 8/18 anonim ***** válasza:
64%

A legtöbb szülőt az a másfél óra aggasztaná, nem az, hogy átjön (elvégre nem is te mész el idegenhez, tehát felügyelet alatt is lennél, ők is megismernék).

Sokan gondolják, hogy 13 évesen még túl fiatal a gyerek, hogy egyedül utazgasson ilyen messzire (kollégiumba is nehezen vagy nem engedik el), meg onnan vissza, ép eszű szülő nem vállalja be, hogy hozzá elküldik vadidegenek a gyereküket, aki esetleg nem fog hazaérni többet. Másfél óra pedig elég hosszú idő, arról sem tudok, milyen gyakran jár tömegközlekedés, azt pedig kétlem, hogy valaki elhozná.

2015. dec. 26. 22:33
 9/18 A kérdező kommentje:
Az az igaz,hogy az apukája szívesen elhozná hozzánk. A hazavivést mi is megoldanánk,de a szüleim attól félnek, mit fognak gondolni a többiek, hogy 13 évesen fiú jön nálam.
2015. dec. 27. 11:38
 10/18 anonim ***** válasza:
Többiek?
2015. dec. 27. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!