Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány vagyok. A barátom úgyszint 13 éves. Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy átjöhessen?
Figyelt kérdés
Szóval. Mind a ketten 13 évesek vagyunk. De ő nem az a tipikus mai kisfiú,hanem olyan,aki ugyan úgy szeret,mint én őt,és tudom hogy nem AZT akarja. El is mondtam a szüleimnek,nem is bánják még ugyan személyesen nem ismerik,de szimpatikus nekik. Viszont innen kb másfél órára lakik,és amikor elmondtam nekik hogy hadd jöhessen át,nem nagyon engedték.Mert azt mondták,hogy még csak 13 vagyok,és nem akarnak "fiut a házhoz".! Viszont tudom hogy Ő milyen,és élőbe nagyon kedves és nem akar tőlem semmit,csak hogy legalább együtt hülyéskedhessünk kicsit. Hogyan érhessem el,hogy megengedjék,hogy legalább pár órára átjöhessen??2015. dec. 10. 15:57
11/18 A kérdező kommentje:
Elég kis faluban lakunk, és attól félnek hogy ha pl elmennénk sétálni kézenfogva mit pletykálnának rólam. 😣😣😣
2015. dec. 27. 21:05
12/18 anonim válasza:
Elég kicsi falu lehet, ha ez lenne a legfelkapottabb téma :D Kétlem, hogy ne lenne jobb dolguk, mint arról beszélni, hogy két gyerek kézenfogva sétálgat. Nincs abban semmi, szerintem soha nem is volt. Én is kis városban lakok, de ha ilyen lenne, max. elmondanák egymásnak, hogy látták, milyen aranyosak voltak. Még felnőttek tényleg megbotránkoztató cselekedeteiről is alig beszélnek. Ebben meg aztán tényleg semmi ilyen nincs. Fel se fogom ésszel, hogy valakiket ennyire az irányítson, mit gondolnak róluk mások. Nem is értem, mit lehetne erről gondolni, ami szégyelni való.
13/18 A kérdező kommentje:
Hát igen,de anyukámék mindig azt mondják ez túl korai. És azt nem tudom, hogyan vehetném rá őket.
2015. dec. 28. 17:28
14/18 anonim válasza:
A személyes véleményem az, hogy valóban korai, ha olyan kapcsolatról beszélünk, amivel még pár évet várhattok. Viszont kétlem, hogy erről lenne szó, elvégre a szavaiddal élve csak hülyéskedni akartok, sétálni stb. Gondolom semmi olyan nem lenne, ami egy barátnőddel vagy más fiúval ne történhetne meg. Nem tudom, miért kell a bolhából elefántot csinálni. Még jobb is, ha ebben a korban már megismeritek egymást, mintha pár év múlva valami jöttment idegennel jönnél össze. Plusz legalább lesz egy kis tapasztalatod a fiúkról is és szépen lassan a párkapcsolatokról. Szerintem felnőtt fejjel nézve is hasznos.
15/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen koszonom, hogy van aki így fogja fel a helyzetet. Természetesen csak sétálgatnánk, beszélgetnénk, és eltoltenenk egy kis időt és ennyi. Éppen ezért mem értem,hogy ebben mi olyan Isteni Magy gond, ami miatt nem jöhetne nálunk
2015. dec. 28. 21:26
16/18 anonim válasza:
A te helyzeteden sajnos nem segít :) Esetleg próbáld meg úgy beállítani a dolgot, mintha csak egy haver jönne. Nem muszáj nevén nevezni a gyereket, ha valakinek nem tetszik, aztán legalább a pletykákra is lesz mit mondani így.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeket,remélem minél hamarabb láthatjuk egymást:3
2015. dec. 29. 13:17
18/18 anonim válasza:
Mennyél te a fiúhoz és végezd el a dolgodat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!