Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha nekem az idősebb pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
Nekem csak a több évvel idősebb pasik vonzóak, a korombeliek nagyon nem. Nem tetszik, ha egy fiúnak babapofija van és éretlen. Tehát olyan 19 éves kortól felfelé gondolom. Ez gáz? Van itt valaki, aki ugyanígy van ezzel?
16/L
2016. máj. 12. 16:08
12/13 anonim válasza:
Életemben nem tetszett még 20 év alatti srác, sőt, inkább 7-8 évvel idősebbek vonzanak. Ez van, nem tudok tenni ellene semmit, erőltettem már velem egykorúval a randizást, de soha nem látok többet bennük egy havernál. 17 éves vagyok, és ezt világ életemben normálisnak éreztem, persze 2-3 éve nem jöttem volna össze huszonévessel, eszem azért akkor is volt, meg a srácoknak is. Most már nem látnám akadályát. :)
13/13 Sophie Shane válasza:
15 voltam amikor összejöttem a 21 éves barátommal azóta is egyutt vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!