Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék beszelni egy fiúval, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá? A fiú idősebb. Sos
"Nem tudom, hogy írjak rá face-n, mit írjak."
Esetleg szedd össze a gondolataid, írd le egy lapra, aztán fogalmazd meg értelmesen....ŐSZINTÉN hogy mit érzel. Nem írhatjuk meg helyetted és nem láthatunk a fejedbe.
Szia, szerintem elég választékosan fogalmazol, így nem hinném hogy akadálya legyen egy kapcsolatteremtésnek.
Ha ismerősök vagytok facebook-on, akkor tudsz róla pár infót, így lendíteni tudsz egy beszélgetésen.
Inkább azt tanácsolom, ha személyesen mész hozzá, szivesebben veszi, mintha virtuál kommunikációt folytatnál. Már a tekintetéből látod, fogadja e a társaságod, érdeklődik e aziránt amint mondasz.
Hiába tervezed el a beszélgetést, úgyse abba az irányba fog haladni amerre szeretnéd és kínos csönd szakítaná meg egy "ok" "aham" vagy "értem" válasz,
vagy ami még kínosabb
egy "szia-szia" üzenet-válasszal azt se tudjátok mivel folytassátok, mert "mizu ott - jah, semmi"-re jön egy "ok" válasz és félbeszakad minden.
Úgyhogy mélylevegő és sétálj oda hozzá, amikor feltételezed, hogy már reggelizett és talán nem fog megenni ;)
Remélem segítette.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!