Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Barátságból szerelem paradoxon?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságból szerelem paradoxon?

Figyelt kérdés

mindenki mondja hogy nem létezik fiú-lány barátság mert egy idő múlva valamelyik fél BIZTOS elkezd máshogy nézni a másikra...

Az volna a kérdésem hogy hogyha (pl a fiú) elkezd másmilyen szemmel nézni a lányra, de semmit se változik a kapcsolatuk(senkinek se beszél róla, a lánynak sem, és ugyanolyan barátok maradnak), akkor kívülről nézve a barátságuk ugyanolyan marad--->nem lehetséges mert olyan nincs is (mert valamelyik fél kis ido mulva többet érez), tehát ha a fiú nem lehet(hisz ő már szerelmes), akkor csak a lány lehet...nem tudom mennyire értelmes/érthető...ha én vagyok a fiú akkor várjak a lányra, vagy szakítsam meg vele a kapcsolatot?

(máshogy nem tudnám elfelejteni...)

normalis valaszokat pls

2016. ápr. 30. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Mond el.. lehet ő is így érez. Én elmondtam, a válasz az volt hogy ha nem lenne barátja már együtt lennénk.
2016. ápr. 30. 17:01
 2/3 anonim válasza:
nem biztos hogy a kérdésedre válaszolok....mostanában az osztályomból csak fiúkkal lógok és fiúk fele belém van zúgva..barátok vagyunk/voltunk minden fiúval de bevallották hogy mit éreznek..ez miatt elromlott a barátságunk ,mert nem akartam őket megbántani..és most tök rosszban vagyunk...a LÉNYEG HOGY HA SZERETED A LÁNYT AKKOR MONDD MEG NEKI..HA NEM VISZONOZZA ATTÓL MÉG LEGYETEK BARÁTOK...ÉS KIDERÜL HOGY Ő MIT ÉREZ IRÁNTAD....
2016. ápr. 30. 22:17
 3/3 ElekTamás88 válasza:

Saját tapasztalatomból beszélek. Én anno megpróbáltam egy kedves hölgy ismerősömmel. Barátok voltunk, minden nap beszéltünk, egy spontán bulin eldurrant az első csók..ment egy pár hétig a kavarás, aztán vége lett(sajnos az én hibámból). De nagyon jó barátok lettünk, pl voltam a lagziján is...stb. :D

Próbáld meg, lehet nektek sikerülne! :-)

Viszont vannak olyan ismerőseim, akiknek barátságból lett boldog házasságuk.

2016. máj. 1. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!