Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem paradoxon?
mindenki mondja hogy nem létezik fiú-lány barátság mert egy idő múlva valamelyik fél BIZTOS elkezd máshogy nézni a másikra...
Az volna a kérdésem hogy hogyha (pl a fiú) elkezd másmilyen szemmel nézni a lányra, de semmit se változik a kapcsolatuk(senkinek se beszél róla, a lánynak sem, és ugyanolyan barátok maradnak), akkor kívülről nézve a barátságuk ugyanolyan marad--->nem lehetséges mert olyan nincs is (mert valamelyik fél kis ido mulva többet érez), tehát ha a fiú nem lehet(hisz ő már szerelmes), akkor csak a lány lehet...nem tudom mennyire értelmes/érthető...ha én vagyok a fiú akkor várjak a lányra, vagy szakítsam meg vele a kapcsolatot?
(máshogy nem tudnám elfelejteni...)
normalis valaszokat pls
Saját tapasztalatomból beszélek. Én anno megpróbáltam egy kedves hölgy ismerősömmel. Barátok voltunk, minden nap beszéltünk, egy spontán bulin eldurrant az első csók..ment egy pár hétig a kavarás, aztán vége lett(sajnos az én hibámból). De nagyon jó barátok lettünk, pl voltam a lagziján is...stb. :D
Próbáld meg, lehet nektek sikerülne! :-)
Viszont vannak olyan ismerőseim, akiknek barátságból lett boldog házasságuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!