Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden leírni a lényeget.23éves átlagos vidéki srác vagyok,szüleimmel élek,dolgozok,nem vagyok csóró de azért nem vet fel a pénz, nem az a tipikus korombeli buli,pia,ecsethaj tipus vagyok akikre mostanában buknak a csajok.Egy ideje már nincs barátnőm,próbáltam ismerkedni akár élőben akár neten,semmi extra elvárásom nincs leginkább átlagosabb lányoknák próbálkoztam nagyjából nulla sikerrel.volt akivel pár találkozás után fogalmam sincs miért lett vége,volt akivel hónapokig beszélgettünk minden jól alakult aztán maradjunk barátok stb stb.Nézegetve pl face-n arra jutottam,hogy az átlagnál szebb( legalábbis az én ízlésem szerint már nagyon is csinos) lányok többsége egyedülálló.Ez azért lehet mert túl magasak az elvárásaik és várják a szőke herceget audival,vagy azért mert sokan gondolják azt,hogy ők hozzájuk ugyis kevesek és nem is próbálkoznak?Már arra is gondoltam,hogy lehet hagynom kellene ezeket az átlagosabb lányokat és az igazán szépeknél próbálkozni... de nem tartom magam elégnek ehez,úgy gondolom az ilyen lányoknak elég magasak az elvárásaik és egy ilyen magamfajta kis "senki" munkással szóba sem állnának... Nektek mi a véleményetek erről? Egyszerűen már kezdem teljesen feladni,hogy találok bárkit is.

2016. ápr. 29. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Na most magadat nem kell le lealacsonyítani egy olyan lányhoz képest aki szerinted gyönyörű vagy tökéletes. Meg attól még hogy szerinted átlagos lányoknál próbálkoztál, megint csak kinézetre vall. H elolvasod azt mit írtál, mind csak kinézetett sugározz hogy először csak olyan lányoknál próbálkoztál kik számodra nem gyönyörűek hanem az elmegy kategóriába tartoznak. Ne csak külsőre menj, mi van a belő értékekkel? esetleg összejössz egy számodra igen szép csajjal de sík hülye az élethez :). na akkor mi van ? Igen vannak lányok akiknek magasak az elvárásaik, de vannak olyanok is akiket sokszor az élet átcseszte a fejüket. Nem lehet tudni. Meg kell ismerni az illetőt, utána ítélkezni. Szerintem legyél türelmes velük szemben, ne keresd a szerelmet majd eljön az ideje ha úgy van:). Remény hal meg utoljára. Mi lenne ha egyszer úgy akarnál megismerni egy lányt hogy nem akarsz tőle semmit?:) mint ismeretség szerzés képen. Sajnos pont az a gond a mai világba hogy ha már egy srác rá így egy lányra rögtön azt hiszik hogy akar tőlük valamit. É a legtöbb esetben így is van. A lényeg hogy legyél magabiztos és határozott másokkal szemben, mert cél nélkül nem fogsz sokra menni. Sok kicsi sokra megy:).
2016. ápr. 30. 07:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze,hogy a kinézetre irányul....hiszen amíg nem ismerem mi alapján kellene választanom? csak a kinézet és olyan valakit aki tetszik...aztán lehet persze ha megismerem kiderül teljesen más világ vagyunk és ennyi volt.Szerintem ha már beszélgetek egy teljesen idegen lánnyal,akkor gondolja ő is,hogy valamit akarok...mi más oka lenne.Próbáltam ezt is nem érdekelt majd lesz ahogy lesz...nos azóta sincs semmi és egyre jobban érzem,hogy szükségem lenne rá.
2016. ápr. 30. 08:58
 3/4 anonim ***** válasza:

De nem érted, sok lánynak már elege van abból hogy csak azért keresik a pasik hogy felszedjék őket. Szóval szerintem az elején nem kéne bármelyiknek is ezt gondolnia. Miért nem te vagy az a személy aki a nehezebben kapható? kezdeményezel de mindig megállsz egy bizonyos határnál és majd TE kell várd hogy ő ezekre mit reagál.

Persze teljesen normális hogy egy idő után szeretett hiányod van:)

2016. ápr. 30. 10:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Beletörődök inkább,hogy ez van ugysem lesz semmi :)
2016. ápr. 30. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!