Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti ennek örülnétek?
Attól is függ, min vesztetek össze, meg attól is, mennyire békülékeny természetű a fiú. Vannak, akik könnyen fölmérgesednek, de egy jó szóval meg lehet békíteni őket. Mások meg direkt őrizgetik a sérelmüket és élvezik, ha utána a békülési gesztust gorombán elutasíthatják.
Személy szerint én mindig örülök a békességnek és utálok haragban lenni valakivel, így nagyon-nagyon örülnék egy ilyen kedves, békülékeny üzenetnek. (Habár rég nem vagyok tini, de akkor is ilyen voltam.)
A fiúk nem így működnek.
Én lány vagyok de majdnem elhánytam magam ettől a mézes-mázas sz.rtól(már bocs)
Ha ennyire ki akarod békíteni ne ilyen nyálas izékkal menj oda.
Öltözz fel csinosan meg nah..
Őt legtöbbször ezek a nyálas aranyos gesztusok békítették ki.
Ő nem arra megy,hogy jaj milyen szépen csinosan fel vagy öltözve hanem ezeket a nyálas aranyos szívből jövő cuccokat szereti már volt időm kiismerni.
Én személy szerint nem,de miért kell általánosítani?
"Fiúk ti örülnétek ennek"?most komolyan nem tudod eldönteni mit írj neki?Sajnálom a fiút,de tényleg...itt nem a mi válaszunk a döntő,hanem a tied,gondolkodj már el egy kicsit,lassan már a fejem fáj,ha felnézek ide...akkora itt a tudatlanság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!