Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz senkim?
Figyelt kérdés
Félénk csendes vagyok új társóságban.Csak azokkal vagyok beszédes akiket régóta ismerek és szeretem őket de azokkal nagyon órákat tudok fecsegni természetesen meghallgatom szívesen a másik mondani valóját is.Nem szeretek a középpontban lenni feszengve érzem magam ha rám figyel mindenki.Olykor olykor nagyszájú vagyok kiállok az igazam mellet.Nagyon szeretem kimutatni az érzéseimet a számomra fontos emberek felé amiből már több szenvedésem is következett mivel az érintett fél besokallt tőlem tőlem persze ha azt mondják nekem,hogy sok vagyok akkor megvárom míg az illető maga keress.Több bajom származott már az úgy mond jó szívemből mivel ez többen is kihasználták sajnos próbálok olyanba nem bízni aki nem érdemli meg a bizalmamat.Alapvetően kedves aranyos lányka volnék aki imád mosolyogni élvezem az életemet van olyan nap amikor mint az örült egy folytában csak mosolygok.Szabadidőmben olvasni imádok ha rossz kedvem van kitudom zárni vele a külvilágot és megnyugvást ad beleélem magam a könyvbe.Eddig nem nagyon voltam sikeres fiúk terén mivel két rossz kapcsolatot éltem át.Szükségem lenne egy olyan férfira aki mindig mellettem áll bármikor számíthatok rá és elfogad olyannak amilyen vagyok.Barátaim szerint megértő és rendes vagyok de csak azzal aki megérdemli néha a bolhából is elefántot csinálok illetve hamar megsértődök de ezt igyekszem legyőzni.Illetve a testalkatomból adóan szoktak visszariadni a fiúk mivel husisabb vagyok de igyekszek tenni ellene.Átlagos külsővel rendelkezem barna szemem van és barna göndör hajjal lettem megáldva.Sokak szerint aranyos az arcom és aranyos és cuki.Hát nem tudom elég baba arcom van sokak fiatalabbnak néznek annál mint amennyi vagyok.Értebbnek mondanak el a koromhoz képes a gondolkodásom miatt.Nem azok a dolgok érdekelnek mint a velem egyidősöket hidegen hagy,a bulizás ivás cigizés a drogozás meg főképpen.Sokkal inkább foglalkozok az állatkáimmal,szabadidőmben szeretek fotózni ezt a szakmát akarom már régóta tovább vinni de érdekel az állatokkal foglalkozó szakma is.Szeretek barátkozni bár inkább az idősebb korosztállyal valahogy nem nagyon vonzanak a saját korombeliek.Elégé érzékeny természetű vagyok természetesen nem sírom el magam minden féle szaron de nagyon megvisel ha elvesztek valakit aki fontos számomra.Tudom,hogy fiatal vagyok de lassan már három éve vagyok magányos és egy kicsit már rossz,hogy nincsen senkim mivel sok körülöttem a boldog pár akiket irigykedve nézek.2016. ápr. 12. 14:22
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azokat a válaszok,amik idetartoznak és választ adnak a kérdésemre.(: Nem az volt a kérdésem,hogy ti milyenek vagyok hanem az,hogy engem milyenek tartatok.(: De azért örülök,hogy vannak még ilyen lányok mint én.
5.válaszoló én tisztába vagyok azzal,hogy sokkal jobban megtetszik egy srácnak egy vékony lány mint egy molett lány tapasztaltam. Teljes mértékben egyet értek veled és felpontoztalak.(:
2016. ápr. 12. 19:35
12/12 anonim válasza:
Szia:) én leszek a kései befutó:) :D
nekem is szimpatikus vagy mint külsőre mind belsőre, szerintem egy aranyos csaj vagy, és nem is baj ha nem olyan vagy mint valami anorexiás;) bármikor szívesen dumálnék egy ilyen lánnyal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!