Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz senkim?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon magányosnak érzem magam sokszor úgy érzem,senki nem szeret egyedül unatkozom.Jó lenne elbeszélgetni valakivel órák,hosszat mivel nagyon szeretek beszélgetni barátkozni.Alapvetően kedves,aranyos vagyok de ha rossz napom van akkor könnyen megbántok embereket.Ha valakit igazán szeretek azzal tudatom nagyon sokszor képes vagyok küzdeni sokáig egy személyért.Imádok olvasni,szabadidőm egy részét regények felett töltöm!Azt mondják rólam,hogy felnőttesen gondolkozok érettebb vagyok a koromnál. Nem cigizik nem iszok drog szóba se jöhet nálam.Mostanában sokat csalódtam de mindig igyekszek mosolyogni és boldog lenni persze ez sajnos nem mindig sikerül.Nem nagyon értek szót a korosztályommal ezért legtöbbször az idősebb korosztállyal szoktam leginkább barátkozni.2016. febr. 12. 22:25
1/7 anonim válasza:
Egyszer lehet egy palotapincsid vagy egy törpehörcsögöd.
Ha lány vagy, aranyos vagy, ha fiú akkor légy keményebb.
3/7 A kérdező kommentje:
17/L
2016. febr. 12. 22:29
5/7 anonim válasza:
velem is ez a helyzet de majd lesz valami 16/F
6/7 anonim válasza:
Tudtommal meg csak leszel 17 nem? Majd megtalalod az igazait de nem azzal hogy itt kiirod napi szinten ezt a kerdest :)
7/7 anonim válasza:
Most ezzel engem is leirtal :)
Velem is ugyan ez van..en mar nem idegeskedek azon hogy nem lesz senkim most igy all a helyzet de meg valtozhat es meg fog is valtozni :)
16/l lassan 17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!