Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek az én hibám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az én hibám?

Figyelt kérdés
Szóval a testvérem körül mindig vannak fiúk és szinte minden nap mással csókolozik nekem viszont egy barátom se volt és már ő is ezzel csúfol engem... Amúgy félre értés ne essék nem akarok pasizni elvégre csak 14 éves vagyok csak zavar...
2016. ápr. 11. 13:45
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

[link]

Jobb oldali vagyok

2016. ápr. 11. 13:45
 2/14 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, ha minden nap mással csókolózik, az ne éppen legyen neked követendő példa. Egyébbként most lehet zavarhat, de idősebbként azt tudom mondani, hogy 14 évesen nagyon nincs is amit pasizz, majd eljön annak is az ideje. Téged meg ne zavarjon, nem kell divat újabb szalag terméke legyél.
2016. ápr. 11. 13:50
 3/14 anonim ***** válasza:
Dehogyis. Nem maradtál még le semmiről.
2016. ápr. 11. 13:51
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem arra, hogy tesód egy ribi, igazán nem kéne irigykedned.
2016. ápr. 11. 14:06
 5/14 anonim ***** válasza:
mert a tesód egy olcsó lotyo, és minden nap massal van, azért nem kel irigyelni. es ha ezzel piszkalodni, visszavaghatsz, hogy az olcsó húst előbb viszik mint a, drágább-at ;)
2016. ápr. 11. 14:11
 6/14 A kérdező kommentje:
[link] Koszonom a valaszokat, nagyon kedvesek vagytok es hat igen a tesom nem annyira van tisztaba ezekkel de ha valaki egyszer nagyon szep akkor en mar a nyomaba se erhetek... Bal oldali a tesom.
2016. ápr. 11. 14:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Szia! Te is szép lány vagy és még valóban nem maradtál le semmiről. Az meg hogy ő ilyen sűrűn váltja a pasikat az ő baja.
2016. ápr. 11. 14:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem te vagy a szebb.
2016. ápr. 11. 15:05
 9/14 anonim ***** válasza:

Olcsó húst könnyen viszik ... Ez jó, és nagyon igaz.

Egyébként, az szerintem nem menő, ha valaki az ő korában fűvel-fával összejön szerintem. Meg gondolom őt dobják ki nem pedig ő dobja ki őket, akkor gondolkozzon már el azon, hogy mekkora egy hulladék, hogy senkinek nem kell csak egy használati tárgy

2016. ápr. 11. 15:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Lehet hogy picit jobbak az adottságai, de ha így is van az úgyse látszik a sminktől. Te is szép vagy, nyugi :) Lesz is barátod, biztos vagyok benne! Csak azért ne jöjj össze senkivel, hogy "legyen mert kell". 16/L
2016. ápr. 11. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!