Szerintetek ez az én hibám lehet?
Figyelt kérdés
az utobbi évekbe megfogyatkoztam a baràtsàgok terén és nemcsak ez hanem baràtnőm sincs már amugy most minden csak kamu körülöttem jo egy családnak meg plusz 3 fiu havernak is örülök fiu vagykk amugy es 17 vagyok lehet hogy a betegségem miatt lehet vagy a személységem es az öntelt egom birt önző dolgokra es nem törődtem velük? vagy pedig mert lehet nem tok nagyon baràtot szerezni mert tul csendes vagyok és érzékeny lélek?2016. márc. 16. 21:11
1/1 anonim válasza:
Aki túl csendes és érzékeny, az nehezen szerez barátokat, mert tudja magáról, hogy sérülékeny, nehezebben engedi közel magához az embereket. Ez lehet oka annak, ha kevesebb a barátod. Az is lehet az ok, ha túlságosan önző voltál, és nem törődtél velük, "lemorzsolódtak". Mivel a betegségedről nem írtál semmit, arra nem tudok válaszolni. De az is lehet az ok, mindezektől függetlenül, hogy kamaszkorban, a te korodban kezd kialakulni, kiforrani a személyiséged, és lehet, hogy csak kiderült, hogy más ir5ányban mozdult el, mint az eddigi barátaidé, és már több dologban különböztök, mint ami összetart titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!