Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most miért csinálja ezt,...

Most miért csinálja ezt, tényleg az én hibám?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmmel tíz éves korunktól kezdve mindent együtt csináltunk, neki rajtam kívül sok barátja van, én nem vagyok az a nagyon barátkozós típus. Most érettségizem, de nincs pénzem főiskolára, és a jegyeim miatt valószínűleg nem vesznek fel, mert nagyon magas volt tavaly is a ponthatár. De az egyik helyre már most júliustól kellenék dolgozni, és elég jól is fizet, így a későbbiekben a fősulira is lenne pénzem. Most barátnőm mindennek elmond engem, és hisztéria rohamot kapott, mikor én jóhiszeműen elmeséltem ezt neki, mert hogy ő már beleélte magát, hogy ha én elmegyek főiskolára, akkor majd ő is odajön (egy évvel fiatalabb mint én), mert a szülei nagyon szigorúan fogják. Meg hogy én nem ezt ígértem neki, meg tönkre teszem a jövőjét. Egyszer beszélgettünk arról, kb 14 éves korunkban, hogy ha véletlenül valamikor albérletben leszek, akkor két lányt kevésbé féltenek mint egyet, de én nem ígértem neki semmi mást. Ráadásul nekem párom is van két éve, és vele is úgy viselkedik mint egy őrült. Nem tudom mit csináljak, folyamatosan hívogat,mintha féltékeny lenne, vagy valami.
2015. máj. 27. 14:13
 1/5 anonim válasza:

Valószínűleg féltékeny és most retteg attól, hogy elveszíti a barátságodat.

Próbálj vele leülni és beszélgetni, hogy mitől fél ennyire? Mire gondol mi fog történni? Nem fogtok olyan gyakran találkozni? Vagy talán soha többet?

Felnőttetek, ezt meg kell értenie, külön utakon kezdtek járni, attól még megmaradhat a barátságotok, de ez rajta is múlik.

2015. máj. 27. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:

semmiképpen se engedj a zsarolásnak.

hogy ő miért féltékeny és miért hisztériázik, az az ő dolga.

a te életed semmiképpen sem függhet attól, hogy valaki másnak mik a céljai. ne engedd, hogy bárki a saját céljai elérésére használjon téged.

az ilyen ember elég veszélyes, ragadós, nem hagy lélegezni, nem hagyha, hogy azt csináld, amit akarsz.

szerintem gondold át, hogy akarod-e ezt a barátságot, mert hosszú távon csak az asszisztense leszel, és nem élheted a saját életedet.

2015. máj. 27. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Kezdetnek két pofon megteszi - már bocs. Nekem úgy jön le, hogy a barátnőd egy önző, végtelenül hisztis liba. Attól, hogy valakik barátok, még önálló emberek saját élettel, amit annak megfelelően alakítanak, hogy nekik mi a legjobb. Amit te csinálsz, az semmiképpen sem önzés, nem vagy felelős azért, hogy ő hogyan tudja majd egyengetni a jövőjét. Magánügy. Jellemzően az ilyen emberek hagyják ott az ún. barátnőjüket a legrezzenéstelenebb arccal, ha már nincs rá szükségük. Ami a párodat illeti: ha jól megvagytok, akkor nem kérdés, kinek a pártjára kell állni.
2015. máj. 27. 14:40
 4/5 anonim válasza:
Nem értem teljesen hogy mit problémázik. Ha te halasztasz egy évet, és ő egy évvel fiatalabb, akkor az úgy még jobb is nem?! Hiszen egyszerre fogtok albérletbe költözni. De ha te több évet halasztasz akkor később csatlakozol hozzá. Amúgy ezen kívül csak azt tudom mondani hogy beszélgessetek el rendesen mert ha ő a legjobb barátnőd akkor bármiről tudtok beszélni.
2015. jún. 1. 01:27
 5/5 anonim válasza:
na, beszéltetek?
2015. jún. 2. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!