Az én hibám? (többi lent)
4.ben kerültem az új iskolába. Előtte rengeteg barátom volt, pár hónapig tartottuk is a kapcsolatot, de aztán leráztak. Az új osztályom/évfolyamom nem igazán barátkozott velem, szerintük "különc", "nem idevaló" voltam/bár a külsőmet is sértegették/. Félévben jött egy új lány, cele se nagyon barátkoztak, igy mi legjobb barátok lettünk. Azonban 5.évvége fele közölte, hogy Londonba költözik a családjával. Rengeteg időt töltöttünk együtt, azonban egyre kezdett eltávolodni, kibeszélt másokkal a szemem előtt. Ő elment, ahogyan a főbb engem utálok is, igy az ők"talpnyalöival/kutyáival" kezdtem barátkozni/fiúk lányok vegyesen/ Viszont ők kinevetnek, ha az osztály "legbénáb" tanulójával beszélgetek/viszont vele jól elvagyok, nem beszél ki stb./ és azzal stekálnak hogy "átállok a sötét oldara", mármint kezdek lealacsonyodni az ő szintjére. + durva, bántó beceneveket adnak nekem/pl hágrid[iszonyú dús a hajam, bár én így szeretem] és az alakomra is tesznek megjegyzéseket[ bár nem vagyok dagadt de egy nádszál sem, de én így érzem jól magam]/ és mikor rájukazólok hogy ez engem bánt, aztmobdják nem sértésnek szánják, lazuljak már wgy kicsit. De ha elfordulok hallom hogy kiröhögnek.
Most akkor velem van a baj? Én értettem valamit férre vagy rontottam el?
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!