Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az én hibám? (többi lent)

Az én hibám? (többi lent)

Figyelt kérdés

4.ben kerültem az új iskolába. Előtte rengeteg barátom volt, pár hónapig tartottuk is a kapcsolatot, de aztán leráztak. Az új osztályom/évfolyamom nem igazán barátkozott velem, szerintük "különc", "nem idevaló" voltam/bár a külsőmet is sértegették/. Félévben jött egy új lány, cele se nagyon barátkoztak, igy mi legjobb barátok lettünk. Azonban 5.évvége fele közölte, hogy Londonba költözik a családjával. Rengeteg időt töltöttünk együtt, azonban egyre kezdett eltávolodni, kibeszélt másokkal a szemem előtt. Ő elment, ahogyan a főbb engem utálok is, igy az ők"talpnyalöival/kutyáival" kezdtem barátkozni/fiúk lányok vegyesen/ Viszont ők kinevetnek, ha az osztály "legbénáb" tanulójával beszélgetek/viszont vele jól elvagyok, nem beszél ki stb./ és azzal stekálnak hogy "átállok a sötét oldara", mármint kezdek lealacsonyodni az ő szintjére. + durva, bántó beceneveket adnak nekem/pl hágrid[iszonyú dús a hajam, bár én így szeretem] és az alakomra is tesznek megjegyzéseket[ bár nem vagyok dagadt de egy nádszál sem, de én így érzem jól magam]/ és mikor rájukazólok hogy ez engem bánt, aztmobdják nem sértésnek szánják, lazuljak már wgy kicsit. De ha elfordulok hallom hogy kiröhögnek.

Most akkor velem van a baj? Én értettem valamit férre vagy rontottam el?

14/l

2014. máj. 21. 18:09
 1/2 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírásert, elromlott a telefonom 3s csak jövöhéten viszem szervízbe.
2014. máj. 21. 18:14
 2/2 anonim válasza:
Ne érdekeljen hogy kinevetnek téged azért mert mással barátkozol, ha tényleg őszintén barátkozol azzal a személlyel, akkor irigyek erre az érzésre. Az ő kis sivár életükben, nem marad más mint, hogy az embereket bántsák. Ne hunyászkodj meg előttük, ha fejedben eldöntöd hogy nem érdekel amit mondanak, akkor az úgy is van. Ha kell vedd fel velük a kesztyűt, de ne alacsonyodj le a szintjükre. Hidd el a sors mindenkit utolér, ha ők rosszat tesznek másokkal, az életben vissza fogják ezt kapni. Barátkozz azzal, akit te tényleg méltónak tartasz, ne foglalkozz mások véleményével! (23/F)
2014. máj. 22. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!