Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy értessem meg anyukámmal,...

Hogy értessem meg anyukámmal, hogy ez nem az én hibám?

Figyelt kérdés
Új iskolában keztem az évet, és egy olyan magyar tanárt kaptam, aki utál, mert új vagyok. Hiába tanulok meg szószerint mindent, csak egyeseket ad, helyesírásra is, amikor soha nem volt egy darab hibám sem a dolgozataimban. A múltkor azért kaptam rossz jegyet, mert felelés közben kivettem egy füzetet a táskámból, és azt mondta, hogy zavarom az óráját, és ha ennyire nem vagyok tekintettel másokra, akkor semmi nem lesz belôlem, érettségizni sem enged, és qrvának jó leszek. Anya meg nem hiszi el, hogy tanulok, pedig a másik iskolában majdnem kitűnő voltam, itt meg lerontottam a jegyeimet. Mit tudok tenni ilyen helyzetben? :(

2013. okt. 24. 10:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Helyesírásra 1-est,pedig nincs hiba?

Megfogod a dolgozatod,besétálsz az igazgatóhoz,és megmutatod. Ha nincs vagy csak kevés benne a hiba,akkor az úgyis látható.

2013. okt. 24. 10:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A helyesírás pont a legegyértelműbb, hogy van e benne hiba. Mutasd meg anyukádnak a dogát, ha ő se talál benne hibát, akkor el fogja hinni.
2013. okt. 24. 10:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy a dolgozat nála van, mert témazáró volt, és így nem fogja ide adni :S
2013. okt. 24. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szülői kérésre kötelessége odaadni.

Vagy ha az igazgató kéri.

Ha biztos vagy benne,hogy nincs benne annyi hibapont,amiért 1-esnek kellene lennie,akkor nincs mitől félned,és szólhatsz.

2013. okt. 24. 11:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha anyud bemegy, a tanárnak meg kell mutatni a kérdéses dolgozatot. Nekem is volt hasonló, a töritanár egyszer megcsinálta, h 3/4-es dolgozatra kettest adott, a 3/4-et meg áthúzta. Szóltam anyunak, bement, rákérdezett, hogy mi volt az a dolgozat, és mi volt benne a hiba, ha egy darab javítást nem tett bele. A tanár hebegett-habogott, hogy ő erre már nem emlékszik, meg biztos hiányos volt. A következő órán kihìvott feleni, majd csodával határos módon szívatás nélkül megkaptam az ötöst. Előtteakor se volt példa erre, ha mindent tudtam, mert addig tette fel a keresztkérdéseket, amíg le nem rontotta hármasra.

Még az érettségin is próbált szemétkedni, de a vizsgaelnök leállította, hogy ő eleget hallott.

2013. okt. 24. 11:23
 6/6 z. f. ***** válasza:
"új iskolában kezdtem", nem pedig "új iskolában keztem" - lehet, hogy van abban a dolgozatban egy, vagy két hiba. talán.
2013. okt. 25. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!