Mégis hogyan értessem meg anyukámmal hogy ez nekem nagyon nem jó így?
12 éves gyerek simán elvan magában, csak megfolytja ezzel a túlzott gondoskodással, a te életedről nem is beszélve.
Szerintem mindkettőtöket gyerekként kezel még, nagymamádnak kéne meggyőznie.
Akkor véképp nem értem anyád aggodalmát.
Ha van pénze a dologra,ma már lehet olyant is csináltatni,hogy fizettek egy riasztó-távfelügyelettel foglalkozó cégnek cirka 1 milliót(ami tudom,hogy sok,de egy évre szól,tehát nem havi költség),és ők ezért a pénzért cserébe éjjel is kötelesek kimenni a házhoz,ha a legkisebb gyanus neszt észlelik.Ezeknél a cégeknél több olyan ember dolgozik,akinek csak az a feladata,hogy a munkaideje alatt folyamatosan nézze a rábízott házak kameráinak közvetítéseit a cég monitorain,és ha balhé van,intézkedjen,hogy a kollégai menjenek ki,vagy ha ez nem lehetséges,akkor neki magának kell kimennie... van már ilyen szolgáltatás...
Apropó,mennyi idős a tesód?Mert ha a tesód még mondjuk csak 5 éves,vagy 8 éves,akkor ne csodálkozz,ha anyád nem örül,ha egyedül akarod hagyni...valakinek meg pénzt is kell ugyebár keresni,mert akkor nem lesz mit ennetek...
12 éves a gyerek, de ha 5 lenne akkor sem köteles a nagyobb gyerek felügyelni a kisebbet.
A barátoméknál is mindig ez volt. Megszületett a kicsi,onnantól gyakorlatilag állandóan a barátomnak kellett vigyázni rá és ha szerencsétlen elment venni egy fagyit magának,ami kb. 5 perc,már mindenféle szemétnek lehordták, hogy hogy lehet,hogy nem a testvérére vigyáz.
Kérdező miért nem fizettek babysittert? Tudom, röhejes ekkora gyerek mellé, de inkább, minthogy soha ne menj sehová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!