Tényleg én rontottam el? Tényleg az én hibám hogy utálnak? ( a többi lent)
Figyelt kérdés
Régebben volt 3 nagyon jó barátom csak mind a 3-nak van egy olyan rossz tulajdonságuk hogy képesek hátbaszúrni másokat és egymást is...De a lényeg hogy engem és a sulinkból még ( asszem) 19 embert elhívtak táborozni és elmentünk ahol nagyon jó barátságba lettem egy nagyon jófej csajjal.... Amikor vissza mentünk a suliba örültem hogy látom a barátnöimet viszont össze vonták a két osztályt igy mind osztálytársak lettünk... Én hamar rájöttem hogy az a lány akivel a táborba barátkoztam össze sokkal kedvesebb nekem mint ök így vele kezdtem lógni nem pedig velük de ez nekik nem igazán tetszett igy elkezdtek piszkálni.... Erre én is dühös lettem és elmeséltem az újdonsült barátnönnek egy titkot erre ök nagyon dühösek lettek rám és én is rájuk ordítottunk szétszidtuk egymást stb.... Szóval azóta én ezerszer bocsánatot kértem meg minden így eljutottunk egy olyan hejzetig hogy én kerülöm öket ök pedig kibeszélnek engem.... Mit tegyek? Ja és bocs a kissebb regényért és az esetleges helyes írási hibákért ( mentségemre szóljon mobilró vagyok)2014. dec. 25. 19:15
1/3 anonim válasza:
Igen te rontottad el. Titkot akkor se mesélünk ha az életünk múlik rajta. Én soha az életben nem bíznék már meg benned. Nekem nem kell ilyen "barát".
2/3 A kérdező kommentje:
Igazad van..... Nagyon hülye voltam hogy ezt elmondtam..... De igazából én ezt egy bosszúnak fogom fel azóta is sajna.... :/ kár hogy ennek.a "barátságnak" miattam és ilten csúnyán lett vége.... :(
2014. dec. 25. 19:30
3/3 anonim válasza:
Azzal rontottad el, hogy elmesélted a titkot az új csajnak. Ezzel gyakorlatilag te is hátba szúrtad a régi barátnőidet, pedig te ugyanezt kifogásoltad őbennük, erre ugyanúgy viselkedsz mint ők. Más szemében a szálkát is, magáéban a gerendát sem... De legalább bocsánatot kértél. Ennél többet nem tehetsz, kerüld őket továbbra is, ők meg hadd beszéljenek csak ki, mit ártanak neked azzal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!