Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez most mit jelent? Mit...

Ez most mit jelent? Mit rontottam el?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel múlt hét szombaton beszéltem, ő másik városban tanul, így nem sűrűn találkozunk. Mondtam, hogy találkozzunk ezen a héten szombaton, majd a részleteket később megbeszéljük, azt mondta oké. Ma (csütörtök) ráírtam, hogy na akkor hogy legyen a szombat? Erre meg azt írja, hogy "Szombaton megyek fel pestre..tudod suli lesz és vissza kell cuccolni". Erre írtam neki egy szomorú fejet és hogy nagy kár, hogy nem tudunk találkozni. Erre a válasza: "én vártam hátha vmikor írsz h jó neked..de gondolom el voltál foglalva". Hát tényleg el voltam foglalva, mert állásinterjúkra mentem, és készülnöm kellett. De szerintem nem az utolsó pillanatban szóltam, elég rosszul esett, hogy megbeszéltük a szombatot és még én vagyok a hibás, hogy nem szóltam hamarabb és betervez más programot...
2014. szept. 4. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez azt jelenti, hogy vele kellene befejezned a beszélgetést, nem velünk. Egyébként meg inkább úgy hangzik, mintha ő feledkezett volna meg a dologról.
2014. szept. 4. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Több dolgot is jelenthet: múlt héten ő tudta, hogy szombaton cuccolni fog, miért nem jelezte, hogy nem alkalmas a nap? Talán ő akarja lazítani az amúgy sem erős kapcsolatotokat? Szombattól csütörtökig nem beszéltek, nem sms-eztek? Nem lehet ez stabil, erős kapcsolat. A lány érezheti, hogy nem lehet ő neked olyan fontos, hogy még egy jóéjt puszit sem küldesz neki 4 napon át. Lehet, hogy nem is tartja ezt kapcsolatnak, csak te jegyzed annak. A kis tüzet szítani kell, mert kialszik.
2014. szept. 4. 20:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Ő sose keres engem, mindig én írok rá, kérdezem, hogy mi van vele. De olyankor is úgy viselkedik, mint most... Holott ő is tudja a számom, fent van facebookon, ő is rámírhatna, ha ennyire ráér...
2014. szept. 4. 20:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Abban igazad van, hogy neki kellett volna szólnia, hogy mégsem jó a szombat, mert a napot már megbeszéltétek, csak a részleteket nem.

Abban meg az előttem válaszolónak van igaza, hogy érdekes, hogy nálatok rendben van, hogy szombattól csütörtökig egy sms-t sem eresztetek meg egymásnak... akkor is csak azért írsz, hogy mi lesz szombaton???

Persze az, hogy milyen módon és milyen gyakran tartjátok a kapcsolatot, a ti dolgotok, de végső soron most te kérted a véleményünk... Én is éltem távkapcsolatban, és nem volt sok pénzünk maratoni telefonokra, de szinte nem múlt el nap anélkül, hogy ne tudtunk volna a másikról...

Szóval lehet, hogy ezt akár a "vég kezdeteként" is fel lehet fogni, nálunk is a ritkuló kommunikáció volt az első koporsószög:(

2014. szept. 4. 20:20
 5/9 anonim ***** válasza:

4-es vagyok, látom, közben írtál új infókat.

Ha ennyire egyoldalú ez a "kapcsolat", akkor lépj tovább!

2014. szept. 4. 20:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Vagy azt jelenti, hogy a lány "régimódi" gondolkodású, miszerint egy lány nem kezdeményez a fiúnál, mert nem illik.Ő szépen megvárja, míg a fiú lép.

Ha viszont nem ez van a háttérben, akkor jó lenne, ha bele látnál a fejébe, hogy te fontos vagy - e neki.

De a kapcsolat arról szól, hogy ezeket tisztázzák az elején, nem pedig találgatnak, hogy most mi van.

2014. szept. 4. 20:36
 7/9 A kérdező kommentje:
mindketten lányok vagyunk, két barátnő
2014. szept. 4. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:

4-es vagyok: akkor ezt rendesen félreértettük:)

De akkor is igaz, hogy ha ennyire egyenlőtlen ez a barátság, akkor nem keresném többet. Lehet, hogy "észbe kapna", hiányolna egy idő után és ő is érdeklődne utánad, de az is lehet, hogy nem hallanál felőle többé, de ha így történne, nem vesztenél sokat...

Az alapkérdésre visszatérve ebben az esetben persze semmit sem "rontottál el", nem tehetsz magadnak szemrehányást.

2014. szept. 4. 20:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Ja!:)))) Akkor egyszerű a helyzet. Lehet egy durci: mivel nem hívtad, s ő várta, megfogadta, ha hívod, már ő nem fog ugrani, keres valami indokot. Majd megkeres, ha fontosak vagytok egymásnak. Azért jelezd felé: de sajnálom, pedig jó lett volna. Na, majd máskor....!S akkor megenyhül:)

Fiúval, lánnyal akkor működik a barátság, ha jelzéseket adunk arról, mit gondolunk, mit érzünk, mert a másik esetleg tévesen kombinál.

2014. szept. 5. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!