Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
P.Ildi.Helga kérdése:
Mit tegyek, hogy jova hozzam a hibam? Bovebben lent.
Figyelt kérdés
Tavaj nyaron megismertem egy fiut,aki nagyon szeretett es egy ido utan en is kezdtem bele szeretni,de elment kirandulni..nyaralni,fel sem hivott,hogy hogy van,elhanyagolt en pedig szakitottam vele,de aztan a ket napra lealtam egy masik fiuval,hogy megmutassam neki,hogy masnak is kellek es nem o a vilag kozepe,nem banhat velem,ahogy neki kedve tartja,aztan kibekultunk baratkent de azota sem beszelunk..szerelmet vallottam neki tobszorosen,bocsanatot kertem tole,megalazkodtam erte,mar mindent megprobaltam..meg egy idegen facebookot is csinaltam es onnan irtam neki,beszeltunk de aztan nem birtam es elmondtam,hogy en vagyok..szoval semi se jon ossze..azt mondta,hogy lehet most nyaron lehet meg kibekulhetunk..de en mar nem tudom,tul sokat szenvedtem miatta,tul sokat kinozott,en meg szeretem,de nem tudom,hogy mit tegyek..:((2015. júl. 16. 19:58
1/4 anonim válasza:
Írj meg neki,hogy mindent megtennél,hogy kibéküljetek,nem bírod nélküle,muszáj visszakapd,vissza fogod kapni
2/4 anonim válasza:
hülyít téged :S ilyen nincs hogy "lehet majd nyáron összejövünk", csak kihasználna. jobbat érdemelsz, próbáld elfelejteni és tölts sok időt a barátaiddal és ismerkedj.
4/4 anonim válasza:
Semmit. Elcseszted. A saját önzőségeden tovább nem láttál. Ha nyaralni megy akkor nyilván azért megy hogy kikapcsolódjon és nem azért hogy egész idő alatt veled beszéljen telefonon. Ne csodálkozz ha most hülyíteni fog... Majd legközelebb több eszed lesz és nem döntesz elhamarkodottan. Viszont az ember a hibáiból tanul ezért még lehet hogy jó is hogy így elrontottad a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!