Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek? (Bovebben lennt,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? (Bovebben lennt, fontos)

Figyelt kérdés
Szerettem egy fiút de sajnos ő nem szeretett viszont. Nem mondom hogy elfelejtettem mert elvileg ilyen nincs..de mondjuk úgy hogy hozzászoktam ahhoz a tudathoz hogy nem akar tőlem semmit. De ha ránézek vagy akár valaki elmlíti a nevét dobban egy nagyot a szívem..szerintetek? Olyan rossz érzés, hogy akaratlanul is kötődök hozzá :( ez nekem teljesen új dolog ő volt úgymond az "első szerelmem"... (15L)

2015. júl. 9. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nem vagy még túl rajta.
2015. júl. 9. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Ismerkedj másokkal. :) Nagyon fiatal vagy még, előtted az élet, ne ragadj le egy fiú mellett. Rengeteget helyes, kedves srác van még, tessék beszélgetni velük.

Egy idő után ez az érzés is el fog múlni..:)

Én is voltam a te korodban ilyen helyzetben, de aztán lassan túltettem magam a fiún. Neked is ezt javaslom..:)

2015. júl. 9. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyen velem is volt 13evesen. Csak a srac bunkó is volt velem szerettem de egyben utaltam is aztán elmult de ha meghallom a nevet mar nem érint sehogy.. Nyugi tul leszel rajta csak kell egy kis idő.. Találj valaki mast es o el feledteti veled. 15/L
2015. júl. 9. 21:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat igyekszem :)
2015. júl. 9. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!