Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én hibám? Mit tehetnék?
A barátom mindig fáradt (12órát dolgozik, ezt megértem) de mindig, szóval a hétvégén is délután 2ig alszik, után este 9től ismét. Javasoltam, hogy menjen el orvoshoz, lehet valami gond van emögött (vitaminhiány, pajzsmirigy, mert hízott is). Ezt nem akarja.
Erre a kapcsolatunk és a szexuális életünk is rámegy lassan, mert hétköznap a munka miatt nem találkozunk. Hétvégén ha átjön akkor egyszer talán van szex (ha nála töltöm a hétköznapot, kezdeményezek, de ugye fáradt), de nálam is elalszik délután. Semmit nem csinálunk kb. mert fáradt hogy elmenjünk valahová. Vasárnap edzésre kell menni (nem hagyja ki!!), délután felkel, elmegyünk edzésre (el szoktam kísérni, hogy addig is együtt legyünk) és utána ezért fáradt.
Én most újra tanulok, de neheztel, hogy nem vagyok nála egész héten és így nem tudunk találkozni. Ez az én hibám? Ha ott vagyok, akkor sincs semmi érdemleges. Őszintén, igénylem a szexet is és a közös tevékenységeket. Ezt elmondtam neki és megsértődik, engem hibáztat, hogy én nem megyek hozzá!
De nagy kérés hogy vizsgáltassa ki ezt, hogy ne aludjon el miközben beszélgetünk pl. mert amúgy feledékeny is lett, elmondok valamit, később rámförmed, hogy nem is mondtam! De pl. orvoshoz megyek, ne hívjon X órakor, felhív és nem érti miért nem vettem fel.
Mindennap, hétfőtől péntekig 12 órázik? Már csak azért, mert én kettő-kettőben dolgozom 12-őt, és elég fárasztó így is.
Persze egy vérképet kellene csináltatnia, és ha mondjuk igazán nincs semmi baja, akkor vagy melót változtat, vagy akkor ennyi a kapcsolatnak,ezt hosszútávon nem lehet csinálni. Nem tudom, hány évesek vagytok, de ha gyerek lenne, egyáltalán nem tudna vele sem foglalkozni, szóval a jövőre nézve kellene dönteni.
Igen, H-P két műszakban. CNC programozó amúgy.
24évesek vagyunk, én is ezért gondolkodtam el. Nem élünk még együtt, de ha pl egyszer gyereket szeretnénk, egyedül kell végigcsinálnom.
Eljönni nem akar mert jól fizetnek és elég jó a beosztása (már nem csak alkalmazott, hanem ő is irányít embereket, összesen 3 ilyen ember van a cégnél). Ígérgetik a 8 órát, de már 1,5éve... Mindig ő az egyetlen aki nem megy szabira (3an váltják egymást és a többiek mindig lestoppolják hogy mikor mennek el ők és persze ekkor ő húzza az igát, mert nem akar kics*szni a többiekkel, bár a többiek megteszik...)De szerintem nem lehet így örökké. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!