Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény?! Szerintetek min változtassak? 18F
Először is kellemes húsvétot mindenkinek!
Most lettem 18 egy hónapja. Barátnőm még nem volt, de van jó pár lány barátom. Alapvetően inkább bezárkózó vagyok, de ha valaki valami szívességet kér, akkor azt mindig időre teljesítem. Egy picit rendmániás vagyok és lusta, kivéve ha határidőre kell valamit elkészítsek vagy megtanuljak, akkor akár hajnali 4-ig is dolgozom a problémám. A szavam hitelét nem degradálhatom le.
Az érdeklődési köröm teljesen más mint a velem egyidőseké, nem bulizok, nem iszok egy kortyot se, inkább szakmai dolgok izgatnak.
A lányok terén még nagyon nincs tapasztalatom, romantikusnak sajnos nem mondanám magam, de ebben talán az is közrejátszik, hogy eddig nem kerültem kapcsolatba olyan lánnyal, akire azt mondom, hogy megérné. Magasak a belső és külső elvárásaim, de szerintem nem elérhetetlenek. A lány ismerőseim/barátaim annyit mondtak, hogy gyakorlatilag elérhetetlen vagyok/voltam a kívülálló számára és túlságosan komolynak tűnök. :O
Az elsőre még azt mondom, hogy ok (egyébként külsőre nem az átlagnál egy-két fokozattal jobb vagyok, de nem többel), mindig teljesen kilógtam mindenhonnan, bár egyáltalán nem állt szándékomban. (szerintem mostanra ez már megszűnt) a másodikkal nem nagyon tudok mit kezdeni. Egy új frizurát vágattam magamnak, az arckifejezésemen sajnos nem tudok változtatni. :D
Vannak rossz szokásaim is, pl.: kevesen tudják rólam, de szoktam csúnyán káromkodni is, illetve pl egy-egy manipulatív tévé adáson képes vagyok nagyon (de tényleg!) felhúzni magam. És még pár ilyen dolog. :D
Szerintem nagyképűség nélkül mondhatom azt, hogy jóval értelmesebb vagyok az átlagnál, a sportban is jó eredményeim vannak, bár itt mindig azt hangoztatom, hogy csak a sikerért csinálom.
Ti mit tudtok hozzáfűzni ehhez? Miért nem volt még barátnőm? Engem ez egy picit zavar, mert ismerek már jónéhány velem egykorút fiút és valahogy mindig akadt csaj (és sokszor igen jó) aki elviselje őket. :D
Még jó pár dolgot leírhatnék, de szerintem ez is elég. Ha kell valami akkor úgyis szóltok. :D
Hát először is, a nyitottságodon kéne változtatni...Szóval beszélgess többet idegenekkel is, nem tudhatod, kivel hoz össze a sors;)
Aztán azt kérdezném, van önbizalmad? Mert az is nagyban számíthat!
De alapjában véve szimpatikus vagy, mivel én is hasonló vagyok:)
16/L
#1 Igen a nyitottság, rátapintottál a lényegre. Önbizalmam az már lenne (régebben ennyi nem volt), de mégis nagyon ciki nekem az ha elutasít valaki. Inkább szeretnék biztosra menni.
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!