Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 17 éves vagyok és még nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves vagyok és még nem volt barátnőm, min változtassak?

Figyelt kérdés
Azok a lányok akiket ismerek azt mondják mindig hogy aranyos vagyok meg hasonlók és nem nézek ki rosszul.Mindig meghallgatom a bajukat és segítek nekik de komolyabb szinten nem érdeklem őket.Szeretek zongorázni,rajzolni és elkezdtem bűvészkedni is.Szeretek olvasni is és a zenei ízlésem sokrétű.Szóval amolyan művészlélek vagyok.Alkatra sovány vagyok bármennyit eszek nem tudok 55 kg fölé hízni.Rengeteget beszélek haverjaimmal de amikor lány közelébe kerülök ez elillan nem tudom miről beszéljek velük és mindig a kínos csend bekövetkeztétől félek.Beszélek facen is lányokkal csak mind messze lakik és ők is többnyire rám unnak mindig megszakadnak a beszélgetések valamiért.Emiatt már nem is nagyon beszélek velük mert nagyon nincs is miről.. 17/f
2016. jan. 29. 18:16
 1/6 anonim válasza:
0%
Úgy néz ki, hogy örök friendzoneba vagy zárva :D
2016. jan. 29. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk ismerkedj rendesen? A leírtak alapján te barátkozol lányokkal, mást nem teszel. Így lehet neked millió lány barátod, és ennyinél meg is áll a dolog... lehet jó pár járna is veled, de ezt ők nem fogják bejelenteni neked ha erre vársz. Udvarolj, legyél érthető, tudják hogy nem csak egy jóbarát akarsz lenni.
2016. jan. 29. 19:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Rendben:)
2016. jan. 29. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocsi,kíváncsiságból kérdem,h hol laksz?
2016. jan. 30. 22:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Attól függ is hogy milyen magas vagy. Ha 175 alatt vagy, akkor egyedül fogod leélni az életed.
2016. jan. 30. 23:01
 6/6 A kérdező kommentje:
180 vagyok:)
2016. febr. 3. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!