Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben változtassak, hogy végre megtaláljam azt akit keresek?
Volt egy barátnőm, aki az első igazi szerelmem volt, nagyon szerettem, de ő szakított velem, utána nagyon nehezen dolgoztam fel, és rá 1-2 hónapra elég sok lánnyal lefeküdtem, amiket ő megtudott, és annyira megharagudott rám, hogy azóta nem találkoztam vele.
Így, úgy voltam vele, hogy ideje tovább lépni, kb 8 hónap telt el, ez idő alatt hiába ismerkedtem több mint 15 lánnyal egyikből se lett semmi, sőt.. annyi sem, azóta csak tengek, élem az életem, de érzem, hogy hiányzik valami szerelem dolog, így ilyen 1éjszakás kalandok nem érdekelnek.. viszont komoly barátnőt meg egyszerűen nem találok, ha keresek, ha véletlenül próbálok ismerkedni.. semmi .. Szörnyű érzés mindennap úgy felkelni, hogy nincs senki aki ott ébredne melletted, nincs senki akivel boldog lehetnék. Igazából nem tudom mit akarok kérdezni, talán valami tanácsot, hogy miben változtassak, hol keressek, vagy talán valami társkereső oldal... nemtudom
Én is lassan egy éve szakítottam azzal a barátommal, akit úgy iszonyatosan szerettem. Aztán kisebb nagyobb okokból kifolyólag a saját kis addig építgetett univerzumunk lerombolódott. Eltelt már egy kis idő, de sokszor még most is bőgök...pedig rengetegszer hittem, hogy már túl vagyok rajta régen, aztán mégse... (bár a sok általam hallgatott önsanyargató alternatív zene is okozhatja a néhai, bár már egyre ritkuló bőgőrohamokat)
Aztán meg mindig eszembe jut az, hogy minden úgy történik, ahogyan történnie kell. Az is lehet, hogy csak én láttam bele túl sokat (lehet te is így vagy ezzel)
Viszont elég szar... mert azóta én nem merek másokkal úgy igazán kibontakozni és mindig azt érzem, hogy csak vele ment. Ezt muszáj lesz lekűzdenem, de az is lehet, hogy csak a partnerekkel nem voltam egy lelki síkon, nem tudom...
Öm...nos hát asszem elég összevissza lehet most ez a csuklóból kirázott válaszom... de nembaj, képtelen vagyok visszaolvasni, bocs ha néha nem túl jóú és érthető.. :DD
Amúgy most már inkább vagyok úgy, hogy f * szom az egészbe egyedül legalább nem kell senkihez se alkalmazkodni meg ilyenek.. arra megyek majd amerre tetszik, meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!