Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min változtassak?
Az a probléma, hogy mostanában csak olyan lányokba futok bele, akiknek van barátjuk. Pedig nem is kiírva facebookon, így lehet hogy nem is mondanak igazat. De a célukat elérik.
Mit tegyek hogy a következő csinos lánnyal ne így járjak? Hogyan nyerjem meg magam jobban neki?
mi ez az ertelmetlen kerdes? hany eves vagy?
nekem sincs kiirva a facebookon hogy kapcsolatba vagyok
sot egyedulallora van beallitva szerintem ,megis tobb mint 1 eve egyutt vagyunk a baratommal
menj szorakozni es keress ott valakit ne a facebookon
A szórakozóhelyen sajnos vagy foglalt, vagy nem jó csajok vannak. Te írtál sértő, és konfliktusos választ. Sajnálom, de pirosat kaptál, így jártál
Igenis ki kéne írni a kapcsolatot, különösen, ha olyan lány vagy, aki több fiúnak is megtetszik.
20 éves vagyok. Te?? Mi a végzettséged? És most hol tanulsz?? gondolom, nem egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!